ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському проведуть масштабне косплей-шоу

Культура 2823
У кількох номінаціях, учасники не лише покажуть оригінальні костюми, а й змагатимуться за грошові призи
У кількох номінаціях, учасники не лише покажуть оригінальні костюми, а й змагатимуться за грошові призи. Фото: з фейсбуку Андрія Зайця

Захід відбудеться в рамках кінофестивалю «Бруківка».

В рамках третього Міжнародного кінофестивалю «Бруківка», що відбудеться в Кам’янці-Подільському у вересні вже друге відбудеться перший на Хмельниччині масштабний захід поціновувачів сучасної поп-культури - конкурс оригінальних костюмів.

У кількох номінаціях, учасники не лише покажуть оригінальні костюми, а й змагатимуться за грошові призи. Наразі оргкомітет уже розпочав прийом заявок на участь у косплей-шоу. Для подачі заявки необхідно авторизуватися на сайті та заповнити форму.

Організатори додають, що костюми мають відповідати образам конкретних персонажів із фільмів, серіалів, мультфільмів, аніме, книг, п’єс та відеоігор, для решти випадків передбачена категорія “Оригінальний костюм”.

Довідково: Косплей - «костюмована гра» - один із видів спектаклю, який полягає у відображенні в режимі реального часу певних відомих персонажів чи ідей, за допомогою костюму та характерних аксесуарів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую