ye-logo.v1.2

Майбутній медик з Хмельницького випустила свій перший кліп (ВІДЕО)

Культура 7466
Нещодавно відбулася прем
Нещодавно відбулася прем'єра треку молодої співачки. Фото: з сторінки в Інстаграм Тетяни Данильцевої

Зйомки дебютного відео відбулися в Римі.

Молода співачка з Хмельницького Тетяна Данильцева із творчим псевдонімом «KVITKA» нещодавно випустила музичний кліп на пісню «Крила». Слова до пісні вона написала сама. Дівчина зазначила, що пісня є мотиваційною і люди слухаючи її зможуть теж окрилятися.

«Я дуже давно хотіла записати свою пісню, свій кліп. Це була моя дитяча мрія. Я довго до цього йшла і ось нарешті з’явилася можливість. Для зйомок кліпу обрали Рим. Я там була вперше, дуже вразила архітектура. Ми працювали 3-4 дні по кілька годин над зйомками, - розповідає Тетяна Данильцева. - У нас не було сценарію, була імпровізація. Не було ні стиліста, ні сценариста, ні режисера, ні продюсера, майже всією підготовкою займалась сама, але я б не впоралась без людей, які допомагали і вірили».

Зараз Тетяна навчається на четвертому курсі медичного ВУЗу в Тернополі. Батьки у неї обоє медики, тож дівчина з дитинства знала, що в майбутньому теж буде лікарем. Але музика завжди була в її житті. «Музика мене робить щасливою. Не знаю, як життя складеться і ким я буду: чи лікарем, чи співачкою. Останні роки, на жаль, я менше займалася музикою, бо медуніверситет вимагає багато часу на підготовку. Але перед зйомками кліпу влітку я почала вдосконалюватися, брала уроки вокалу в Києві», - додає «KVITKA».

Дівчина зізнається, що продовжує працювати і незабаром у світ вийдуть нові пісні. «Я пишу вірші з дитинства і їх в мене дуже багато. Згодом деякі з них перетворюються в пісні. Музику для моїх пісень пише Андрій Гуцуляк. Зараз я вперше працюю над твором, який одразу пишу, як пісню, а не як вірш», - каже Тетяна Данильцева.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую