ye-logo.v1.2

Кам’янчани розповіли, чим дивуватиме «Молодіжна столиця» відвідувачів

Культура 2544
В Кам
В Кам'янці-Подільському має відбутися більше чотирьох десятків заходів в рамках статусу Молодіжної столиці. Фото: з фейсбуку

Найактивніших очікують призи.

Учора, 26 лютого, у прес-центрі Кабінету міністрів України кам’янчани презентували заходи, які відбуватимуться у місті в рамках обрання міста Молодіжною столицею України. Зокрема, розповіли про новацію 2019 року – паспорт громадянина Молодіжної столиці України.

Як зазначають в прес-службі Кам’янець-Подільської міської ради, це - «документ», який в електронному форматі зможе отримати кожен, хто планує відвідати заходи Молодіжної столиці у Кам’янці, а під час реєстрації на захід отримати штамп про перебування. Найактивніших учасників заходів чекають призи, зокрема політ на кулі, екскурсія по Дністру на яхті, екскурсія на квадроциклах Кам'янець-Подільським районом та 10 заохочувальних подарунків – «вікенди в Кам'янці-Подільському».

Додають, що протягом року в місті має відбутися більше чотирьох десятків заходів в рамках статусу Молодіжної столиці.

Нагадаємо, що в 2017 році Міністерство молоді та спорту України спільно з Українським інститутом міжнародної політики та Національною молодіжною радою України ініціювали проведення в Україні національного конкурсу "Молодіжна столиця України". Зазначений конкурс є щорічним та проводиться з метою відзначення найкращого міста для проживання та розвитку молоді. Першим переможцем конкурсу було місто Львів.

У 2018 році в конкурсі взяло участь 41 місто з 22 регіонів України, 10 із яких було обрано до фінального етапу відбору. У ньому за перемогу змагалося два міста області – Хмельницький та Кам’янець-Подільський. За результатами конкурсу, перемогу та статус Молодіжної столиці України 2019 року отримало місто Кам’янець-Подільський.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую