ye-logo.v1.2

Ярмарок, фудкорт та спалення опудала: як у Хмельницькому весну зустрічатимуть

Культура 4229
Хмельничан запрошують на яскраве Свято зустрічі Весни
Хмельничан запрошують на яскраве Свято зустрічі Весни. Фото: з архіву

Містян запрошують святково провести зиму.

У неділю, 3 березня, в парку культури та відпочинку імені Михайла Чекмана хмельничан та гостей міста запрошують на вято зустрічі весни. Розпочнуться заходи о 13:30.

В програмі передбачено цікаві забави та розваги, мистецькі колективи подарують присутнім свої виступи. Також працюватиме фудкорт, ярмарок подарунків та виробів хенд-мейд. Діятимуть фотозони для охочих залишити згадку про свято.

«Ми завжди ретельно готуємося до загальноміських гулянь. Ті, хто цьогоріч прийде на Свято зустрічі весни, будуть приємно здивовані. Містяни зможуть побачити найдовший «Кривий танець», спалення опудала, флешмоб «Веснянка» та театралізоване дійство «Тепла, лагідна, ясна, здраствуй, Весна!». Окрім цього, для гостей свята виступлять учасники народного театру пісні з Кам’янця-Подільського «Весняне мереживо» та муніципальний естрадно-духовий оркестр. А під вечір у парку відбудеться перша весняна вечірка від DJ Zoin», - розповів начальник управління культури і туризму Хмельницької міської ради Артем Ромасюков.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую