ye-logo.v1.2

У новий сезон проекту «Ліга сміху» потрапили гумористи з Кам’янця-Подільського

Культура 7657
Після виступу гумористів піднялися з крісел одразу чотири тренери
Після виступу гумористів піднялися з крісел одразу чотири тренери. Фото: 3849.com.ua

У Чемпіонаті гумору тепер братиме участь команда «Наш формат».

Вчора, 1-го березня, на каналі 1+1 стартував 5-ий сезон «Ліги міху». В ефір вийшла перша частина гала-концерту «Ліги сміху». Серед команд, які виступили – кам’янчани «Наш формат».

Подільські гумористи не вперше брали участь у відбіркових турах проекту, але лише цього року їм вдалося потрапити на гала-концерт. Виступ «Нашого формату» вразив одразу чотирьох тренерів «Ліги сміху», але кам’янчани надали перевагу Юрію Ткачу. Саме він буде їхнім наставником протягом наступного сезону.

Як повідомляють на сайті проекту, у всього у Чемпіонаті України з гумору цього року взяли участь 216 команд, що представляли Україну, Вірменію, Азербайджан, Латвію, Естонію, Ізраїль, Казахстан і Росію. До першого туру гумористичного фестивалю потрапила 191 команда, 59 із них пройшли у другий. І тільки 21 команда дійшла до гала-концерту.

З нововведень ювілейного сезону – поява тренерів-джокерів. У кожній грі, після ефірів гала-концерту, певні дві команди матимуть нового наставника. Крім того, тренерські крісла покинули Надія Дорофєєва та Ігор Ласточкін. Замість них будуть Гарік Бірча та Сергій Сивоха.

А вже наступної п’ятниці в ефір вийде друга частина гала-концерту «Ліги сміху», в якій виступить ще одна команда з Хмельниччини «Отдыхаем вместе».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую