ye-logo.v1.2

Легендарна зірка серіалу «Рабиня Ізаура» відвідала Хмельницький

Культура 12734
У місті зірка телесеріалу зустрічалася з жінками з іменем Ізаура
У місті зірка телесеріалу зустрічалася з жінками з іменем Ізаура. Фото: з Інстаграму Луселії Сантос

Світлини з міста Луселія Сантос опублікувала на своїй офіційній сторінці в Інстаграм.

Знаменита актриса Луселія Сантос, виконавиця ролі рабині Ізаури в однойменному телесеріалі, який полонив мільйони глядачів наприкінці 80-х минулого століття, днями відвідала Хмельницький.

Допис про те, що Луселія Сантос завітала до міста, оприлюднили на фейсбук-сторінці кінно-спортивного клубу «Тамерлан», де зіркова гостя провела трохи часу. Як виявилося, відвідала Луселія Сантос наше місто не просто так, а щоб зустрітися з хмельничанками, яких колись батьки назвали на честь героїні фільму.

«Ми знаємо, що акторка їздить Україною та проводить зустрічі із молодими жінками-хмельничанками, яких назвали Ізаурами - на честь героїні серіалу. Організатори вирішили провести зйомки цих зустрічей у нас. Луселія сама колись займалася верховою їздою, тож коли побачила наших коней – була в захваті. Дуже весела та позитивна жінка», - розповіла сайту «Є», Ольга Гарапенчук, директор кінно-спортивного клубу.

  

Фото з Хмельницького Луселія Сантос опублікувала в Інстаграм

Світлини з відвідин Хмельницького Луселія Сантос опублікувала на своїй офіційній сторінці в Інстаграм. Зірка залюбки позувала з хмельничанками, а також залишилась в захваті від коней.

Відомо, що вперше Луселія Сантос відвідала Україну на запрошення телеведучого Дмитра Комарова восени 2018-го. Разом вони побували у турі в кількох містах України.

Серіал "Рабиня Ізаура" став найбільш продаваним в історії бразильського телебачення. Фото: memoriaglobo.globo.com

Довідка: «Рабиня Ізаура» – телесеріал за однойменним романом бразильського письменника Бернарду Гімарайнша. Позитивною героїнею була чесна, нещасна і пригноблена дівчина рабиня Ізаура, а лиходієм - багатий власник плантації цукрової тростини. Фільм був з великим успіхом показаний по всьому світу і став найбільш продаваним в історії бразильського телебачення. У СРСР «Рабиня Ізаура» стала першою теленовелою, показаною на телебаченні.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую