ye-logo.v1.2

Хмельничан кличуть на «тиху вечірку» з Сергієм Жаданом

Культура 2753
Вечірка буде відбуватися онлайн, в залі буде тиша
Вечірка буде відбуватися онлайн, в залі буде тиша. Фото: ілюстрація danvip24h.net

Нестандартний вечір проведуть у центральній бібліотеці.

Тиха вечірка «Good Silent Party» відбудеться 23-го березня одночасно у двадцяти містах України, в тому числі й у Хмельницькому. Автором такого флешмобу виступила Луганська обласна бібліотека.

Як зазначають організатори «тихої вечірки» у Хмельницькому, в Україні цей захід проходить не вперше, але для нашого міста він стане новинкою.

«У нас «Good Silent Party» відбудеться в хмельницькій центральній бібліотеці. Запрошуємо долучитися до вечірки перш за все молодь. Все відбуватиметься так: з собою потрібно мати смартфон з додатком «Радіо Сковорода» і навушники, - розповідає голова ГО «Молодь за краще майбутнє» Леся Романюк. - В залі буде тиша, всі учасники через навушники слухатимуть пряму трансляцію з «Радіо Сковороди». До вечірки долучиться Сергій Жадан, він буде вести онлайн-бесіду».

Крім розмов, під час «тихої вечірки» звучатимуть треки від радіодіджея. Триватиме захід впродовж двох годин. Усім, хто хоче взяти участь у нестандартній вечірці, потрібно зареєструватися.

«Good Silent Party» пройде 23 березня у Хмельницькій міській централiзованій бiблioтечній системі (вул. Подільська, 78). Початок о 18:00. Вхід вільний.

Фото: facebook.com

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую