ye-logo.v1.2

Хмельничанин змагатиметься за титул «Містер Всесвіт»

Культура 4060

Студент другого курсу Хмельницького політехнічного коледжу Олександр Садовий цьогоріч представлятиме Україну на Міжнародному конкурсі “Містер Всесвіт Модель» («Mr. Universe Model»), що проходитиме у Домініканській Республіці.

 У подібних конкурсах Сашко вже не дебютант, проте вперше братиме участь у змаганні світового масштабу. Минулого року хлопець здобув титул «Містер Хмельницький», а згодом боровся за звання кращого на конкурсі «Містер Західної України OPEN» в Івано-Франківську. Саме після участі в ньому, Сашка помітив один зі співорганізаторів «Містер Всесвіт Модель».
Починаючи з 2 травня, претендентів на звання «Містер Всесвіт Модель» готуватимуть до участі в конкурсі майстри модельного бізнесу. Організатори забезпечують проживання, харчування та підготовчі заняття. Однак, авіапереліт учасниками має здійснюватися за власний рахунок. Тож від здійснення мрії Сашка відділяє півтори тисячі доларів. «Дуже сподіваюсь, що знайдуться люди, які бажають і можуть допомогти мені зібрати необхідну суму», – висловлює надію Сашко.
Ім’я переможця світ дізнається 15 травня, коли відбудеться фінал конкурсу.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую