ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 8-14 квітня

Культура 2992
Шукайте найцікавіші події міста в нашій афіші
Шукайте найцікавіші події міста в нашій афіші. Фото: ілюстрація shutterstock.com

Програма заходів.

Цього тижня хмельничанам подарують гарний настрій не лише тепла весняна погода, але й ціла низка цікавих заходів. Своє дозвілля жителі міста матимуть змогу провести на концертах, майстер-класах, виставах та виставках. А вже цими вихідними в обласному центрі вперше запрацює Великодній ярмарок.

Протягом тижня теж буде чим зайнятися. У понеділок на зустріч із своїми фанатами до Хмельницького приїдуть актори серіалу "Школа". У віторок центром міста бігатимуть люди в піжамах. В середу на хмельничан очікують одразу декілька театральних вистав, а в четвер буде "Школа медіаграмотності".

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї демонструють виставку плакатів Володимира Карвасарного "Грані життя". У музеї-студії фотомистецтва відкрили всеукраїнську художню фотовиставку "Погляд - 2018". Фотовиставк у "Пам’ятки України" демонструють у приміщенні міської централiзованої бiблioтечної системи. В арт-центрі "Масло" можна переглянути виставку Даніїла Ревковського та Андрія Рачинського "Кіптява".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, Сайт Є підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (8 квітня)

Фото: ілюстрація МедиаНяня

Зустріч із акторами серіалу "Школа"

Популярні актори, які виконали головні ролу у серіалі «Школа» на «1+1», вирушать у свій останній всеукраїнський тур, в рамках якого відбудеться ряд фан-зустрічей із прихильниками у різних містах України.

Коли: 18:00

Де: Хмельницький обласний академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 190-450 грн

Експрес-курс для дітей “Я -МАЙБУТНІЙ ШКОЛЯР”

Цей курс розроблено спеціально для тих дітей, які не мали змогу відвідувати повний курс підготовки до школи. За досить стислий період, на основі початкових знань та навичок дитини, професійного досвіду наших інструкторів, володіння сучасними методиками роботи зі старшими дошкільнятами та авторських методів роботи й співпраці з батьками, дитина опанує необхідну базу для комфортного початку шкільного життя. Експрес-курс включає освоєння дітьми базових математичних навичок, підготку до письма, основи читання, розвиток мовлення та грамоти, розвиток мислення, пам’яті та уваги.

Коли: 16:30

Де: Клуб для татусів і мам "Я САМ", вул. Подільська, 93

Вартість першого пробного заняття: 60 грн

Queen: Golden Hits у філармонії

Розпочни тиждень з музичним настроєм! Академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії. Диригент - Заслужений артист України Сергій Рабійчук. Солістки: Дарія Коневега та Дарія Сохрякова, Ольга Абакумова, Віктор Шайда, Максим Заводний, гурт "MIKST". У цей вечір звучатимуть усім відомі хіти «Queen».

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 80-90-100 гривень

Вівторок (9 квітня)

Фото: з архіву редакції

Весняний фан-забіг у піжамах

У Хмельницькому вібудеться весняний фан-забіг у піжамах. Як зазначають організатори акції, такий захід влаштовують з метою популяризації серед молоді здорового та активного способу життя.

Коли: 13:00

Де: Майданчик біля «Дитячого світу»

Вартість: безкоштовно

Середа (10 квітня)

 

Фото: ілюстрація el.kz

Виставка "Рослини-хижаки і мешканці джунглів"

Джунглі "виросли" зовсім поруч. Поспостерігати за їхніми мешканцями можна в ЦУМі. Показове годування щодня о 10.00, 15.00 і 18.00.

Коли: 10:00

Де: ЦУМ, вул. Проскурівська, 50

Вартість: 50-70 гривень

Комедія "Я куплю тобі Мальдіви"

Що б ви робили, якщо б несподівано опинилися власником чемоданчика зі значною сумою доларів у ньому? Чи купили б ви квартиру в центрі міста? Придбали б собі новенький Порше? А може взагалі подарували коханій людині цілий острів? Найголовніше в такій ситуації – швидкість реакції на блискавично мінливі обставини. Запрошуємо до майстер-класу, в якому розберемо форс-мажори, можливі помилки та підводне каміння у взаємодіях зі щасливою знахідкою.

Коли: 18:00

Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 80-200 гривень

Вистава комедії "Божевільна ніч, або №13"

Це комедія наших днів у двох діях. Здавалося б, цілком безневинна інтрижка помічника прем'єр-міністра і секретарки боса весь час загрожує перерости в скандал і, може, навіть у вбивство. Найважливіше тепер не допустити, аби про це хтось дізнався. Тому справиться з цим лише той, хто найшвидше знаходить правильні рішення і вміє викручуватися з будь-якої ситуації. Ця роль випала Джорджу Пігдену, що стало несподіванкою і для нього, і для всіх інших.

Коли: 18:30

Де: Міський Будинок культури, вул. Шевченка, 20

Вартість квитків: 80-200 грн

Оперета "Гуцулка Ксеня"

У полоні прекрасної музики, сплетінь захопливого сюжету та блискучої гри артистів філармонії оперета здивує своєю сучасністю та простотою, близьким і зрозумілим українським контекстом, у якому кожен із присутніх у повній мірі відчує себе справжнім учасником цієї неймовірної феєрії.

Коли: 18:30

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість квитків: 80-100-120 грн

Четвер (11 квітня)

Фото: ілюстрація shutterstock.com

Школа медіаграмотності

Медійна грамотність - це сукупність знань, навичок та вмінь, які дозволяють людині замислюватися над тим, що вона дивиться, бачить, чує, читає та яким чином сама створює повідомлення та передає інформацію. Тренер - Тамара Козицька. Група - 15 чоловік.

Коли: 16:00

Де: Хмельницька міська централізована бібліотечна система, вул. Подільська, 78.

Вартість: безкоштовно

Клуб психологічного кіно "Ворожка чи психолог: кого вибирають і чому?"

Чому в сучасному світі так багато людей, які цікавляться магією та з своїми проблемами та питаннями йдуть до ворожок, а не до психологів? Пропонують поговорити саме на цю тему "Ворожка чи психолог: кого вибирають і чому?". Що шукає людина, яка звертається до ворожки? Які наслідки можуть бути від регулярного ходіння по ворожках та відунах? Як вберегти себе та близьких від впливу "вуличних" ворожок? Чому настільки сильна потреба людини в "чарівній" пігулці? Запрошують дослідити ці питання та віднайти відповіді на особисті запитання.

Коли: 19:00

Де: Медіазал "ОСКАР", пров. Пекарський, 6

Вартість: 250 грн

Концерт ВІА "Піснярі"

Вокально-інструментальний ансамбль під керівництвом Володимира Мулявіна, створений у Мінську 1969 року.

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість квитків: 160-380 грн

Середа (12 квітня)

Фото: ілюстрація з архіву редакції

Сергій Міхалок і гурт ЛЯПІС 98

"Ляпис-98" – це барабани Дениса Шурова, бас – Дениса Стурченко, тромбон – Івана Галушко, труба – Владислава Сенкевича, гітара – Павла Третяка і, звичайно, вокал Сергія Міхалка. Автор відеоінсталяцій – Руслан Вашкевич, один з найвідоміших білоруських концептуальних художників. Перший концерт цього виняткового колективу відбувся навесні 2016 року, і гурт практично відразу вирушив у тур Україною, Білоруссю та Європою. Напередодні нового 2017 року у Мінську відбувся перший концерт Сергія Міхалка і оркестру "Ляпис-98": після довгої відсутності музиканта на батьківщині всі квитки на цей історичний виступ були продані за кілька годин, що стало абсолютним рекордом для білоруського шоу-бізнесу.

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість: 230-580 грн

Хореографічна вистава "Есмеральда"

Хореографічна вистава "Есмеральда", за мотивами класичного твору Віктора Гюго, мовою танцю розповідає романтичну історію життя та кохання молодої циганки. Вистава на 2 дії, за мотивами твору В. Гюго "Собор Паризької Богоматері".

Коли: 19:00

Де: Хмельницький академічний обласний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-100 гривень

Субота (13 квітня)

 

Фото: з архіву редакції

Концерт гурту "Без обмежень"

Без кордонів в стилі, без кордонів в почуттях і емоціях ... Музика, в якій відчувається живий саунд, істинний драйв і соковитий смак життя. Своє творче начало група бере із Закарпатського міста Мукачева. З перших акордів своїх композицій «Without Limits» заряджає позитивною енергетикою кожного слухача, з перших концертів підкорює своєю харизматичністю, завойовуючи все більше і більше прихильників.

Коли: 19:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість квитків: 230-490 гривень

Кастинг програми «Я соромлюсь свого тіла»

У Хмельницькому пройде кастинг 7 сезону шоу «Я соромлюсь свого тіла». Як зауважують лікарі проекту, далеко не завжди заявки на участь надходять від людей, які реально потребують допомоги. Крім того, часто проблема виявляється не настільки суттєвою, як це може здаватися людині. Не всі здатні тверезо оцінити стан свого здоров’я. Нерідко на кастинг приходять люди, які до цього навіть не спробували сходити на прийом до звичайного лікаря і пройти елементарну діагностику. Попри це наголошують: про своє здоров'я треба дбати і використовувати всі шанси допомогти собі.

Коли: 10:00-18:00

Де: Гагаріна, 5

Вартість: безкоштовно

Вистава "Приборкання норовливої"

Творчий колектив представить глядачу виставу за п'єсою Вільяма Шекспіра - "Приборкання норовливої". Театр гостинно запрошує на перегляд комедії за п'єсою В. Шекспіра. Режисер-постановник: Дмитро Гусаков.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький академічний обласний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість квитків: 80-150 гривень

Майстер-клас “З чого почати аби стати успішним дизайнером?”

Запрошують усіх, хто цікавиться мистецтвом дизайну та хоче ближче познайомитись із цією професією. Ви завжди думали, що дизайнером може стати лише художник? На майстер-класі розкажуть, чому це не так, а також поговорять про особливості професії та розкажуть, як її опанувати.

Коли: 13:00

Де: Комп'ютерна Академія "ШАГ", вул. Подільська, 93

Вартість: безкоштовно

Хмельницький Великодній ярмарок

Напередодні та у Великодні свята у Хмельницькому діятиме Великодній ярмарок. На майданчику поблизу кінотеатру ім. Т. Шевченка розташують будиночки з сувенірами, їжею та різним крамом. Упродовж місяця там відбуватимуться тематичні майстер-класи, концерти, фотозони, діятиме фуд-корт.

Коли: 12:00

Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Вартість: безкоштовно

Неділя (14 квітня)

Фото: Хмельницька обласна філармонія

Струнний квінтет концертмейстерів "PERFETTO"

Струнний квінтет концертмейстерів "PERFETTO" у складі: Ольги Малик (скрипка); Богдани Стрельбіцької (скрипка); Ольги Палюх (альт); Світлани Мельник (віолончель); Олега Горобця (контрабас). У програмі твори В.А. Моцарта, А. Марчелло, А. Вівальді, П.І. Чайковського.

Коли: 17:00

Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вартість квитків: 60-70 грн

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую