ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 22-28 квітня

Культура 2673
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші. Фото: автора

Програма заходів.

Тиждень, напередодні Великодня, потішить хмельничан чималою кількістю тематичних майстер-класів для дорослих та малих. Днями у Хмельницькому відбудеться презентація книги від авторів, які мешкають по обидва боки Збруча, "Великдень через Збруч".

У середу в театрі Старицького покажуть виставу "Кайдашева сім'я", у четвер відбудеться фінал фестивалю екологічної творчості "Свіжий вітер - 2019" на майданчику перед кінотеатром Шевченка.

У центрі Хмельницького триває Великодній ярмарок, де жителі та гості міста мають можливість придбати святкові сувеніри і поласувати смаколиками. Також протягом тижня на території ярмарку відбуватимуться цікаві майстер-класи, присвячені  пасхальній тематиці.

Не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї демонструють освітньо-виставковий проект "АРТперетин. Єгоров. Ройтбурд. Гусєв. Відкрита майстерня". У музеї-студії фотомистецтва відкрили всеукраїнську художню фотовиставку "Погляд - 2018". Фотовиставку "Пам’ятки України" демонструють у приміщенні міської централiзованої бiблioтечної системи. В арт-центрі "Масло" можна переглянути виставку Даніїла Ревковського та Андрія Рачинського "Кіптява". Виставка "Рослини-хижаки і мешканці джунглів" діє на другому поверсі Хмельницького ЦУМу.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (22 квітня)

Фото: ілюстрація facebook.com

Гра "2 City Quiz"

Це інтелектуально-розважальне шоу, під час якого ваша команда відповідає на різні питання. Це схоже одночасно на "Брейн-ринг", "Що? Де? Коли?" і "Вгадай мелодію". Особливістю цих ігор є медіа-раунди: відео та музичні питання. Тривалість: 2,5 години.

Коли: 19:00

Де: Англійський паб "Юніон Джек", вул. Проскурівська, 16/1Вартість: 100 гривень

Вівторок (23 квітня)

 

Фото: ілюстрація mamabook.com.ua

Майстер-клас «Здрастуй, Великдень!»

Виготовлятимуть великодні кошики з паперу, які можна використати у ролі подарункових упаковок для пасок і яєць, декору інтер'єру та прикраси святкового Великоднього столу.

Коли: 13:30

Де: Бібліотека-філія №10, вул. Тернопільська, 32

Вартість: безкоштовно

Презентація збірки "Великдень через Збруч"

У цій збірці, що є логічним продовженням різдвяної, талановиті автори з Надзбруччя знову дарують читачам змогу зазирнути у потаємні куточки душ різних людей, яких, проте, завжди дещо об’єднує — це прагнення жити у злагоді (насамперед із собою) та з чистою совістю.

Коли: 13:30

Де: Центральна бібліотека, вул. Подільська, 78

Вартість: безкоштовно

Майстер-клас "Тестування ПЗ - довіряй, але перевіряй"

Про перспективи та можливості IT-сфери не говорить тільки лінивий. Адже всі хочуть мати пристойний дохід та отримувати щире задоволення від своєї роботи. Проте IT-сфера велика. Який же напрям обрати? Відвідайте наш майстер-клас та познайомтеся з одним із найпопулярніших і найпотрібніших напрямів IT. Гговоритимуть про професію QA-інженера. Комп'ютерна Академія "ШАГ" запросила справжнього фахівця, професіонала своєї справи, який познайомить вас із можливостями цієї професії.

Коли: 18:30

Де: Комп'ютерна Академія «ШАГ», вул. Подільська, 93

Вартість: безкоштовно

Середа (24 квітня)

Фото: akademteatr.com.ua

Вистава «Кайдашева сім’я»

Питання, хто ж у сім'ї головний, чоловік чи жінка, постає особливо гостро, коли цих жінок - аж троє (свекруха й невістки). У родині Кайдашів чоловікам залишається тільки слухатись, коритись і розбороняти коханих дружин.

Коли: 19:00

Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вартість: 60-100 гривень

Арт-терапевтичний проект "Знайомство з собою"

Пізнавати себе можна по-різному:проходити тести в інтернеті, досліждувати себе через власний досвід, ходити до психолога або просто займатися самоспостереженням. Вікторія Муха пропонує дещо цікаве - дуже м'яке та глибоке занурення в себе, у свої найвіддаленіші куточки за допомогою методів арт-терапії.

Коли: 18:30

Де: Вул. Гагаріна, 5

Вартість: 250 грн

Лекція "Робота із запереченнями і претензіями"

У ході лекції будуть розкриті такі питання: 1. Міжособистісна взаємодія, заперечення у спілкуванні. 2. Причини виникнення заперечень, правила взаємодії з ними. 3. Попередження заперечень. 4. Уміння вислухати та висловити претензії.

Коли: 18:30

Де: Мистецький простір, просп. Миру, 103/1

Вартість: безкоштовно

Майстер-клас "Пасхальні кролики "

Спільно з майстром дитячої школи мистецтв виготовлятимуть підставки для яєць у вигляді пасхальних кроликів.

Коли: 12:50

Де: Бібліотека для дітей №12, просп. Миру, 76/2

Вартість: безкоштовно

Четвер (25 квітня)

Фото: khm.gov.ua

Фестиваль екологічної творчості «Свіжий вітер - 2019»

Перший Фестиваль «Свіжий вітер» в Україні пройшов саме у Хмельницькому у 2000 р. на День міста, пізніше став Всеукраїнським. У 2019 р. – він ювілейний – 20-ть років! За цей час Фестиваль має свою історію та традиції. Одні із традиції: учасники та команди, що проходять до фіналу отримують вазони та спеціально, випікається святковий торт із емблемою: «Свіжий вітер». Фестиваль намагаються проводити на свіжому повітрі у цьому році глядачів та вболівальників запрошують на майданчик поруч з кінотеатром ім. Т. Г. Шевченка. Якщо погода зіпсується, захід пройде у Хмельницькому будинку культури.

Коли: 12:00

Де: Майданчик поруч з кінотеатром ім. Т. Г. Шевченка

Вартість: безкоштовно

Майстер-клас "Критичне мислення та медіаграмотність - навички soft skills"

Майстер-клас із розвитку важливих навичок soft skills - критичного мислення та медіаграмотності. Проводить координатор Всеукраїнського заняття з пошуку фактів "Не віррр-перевіррр" #невірперевір, засновник Академії розвитку soft skills Оксана Степанова (Oksana Stepanova). Інструменти для проведення заняття координатор отримала від міжнародної організації IREX in Ukraine у рамках проекту "Вивчай та розрізняй" за підтримки U.S. Embassy Kyiv Ukraine та British Embassy Kyiv.

Коли: 16:00

Де: Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва, вул. Соборна, 33

Вартість: безкоштовно

Школа медіаграмотності

Медійна грамотність - це сукупність знань, навичок та вмінь, які дозволяють людині замислюватися над тим, що вона дивиться, бачить, чує,

Коли: 16:00

Де: Хмельницька міська централізована бібліотечна система, вул. Подільська, 78

Вартість: безкоштовно

Майстер-клас: "Великодній віночок"

Виготовлятимуть великодній віночок з кольорового картону, яким можна прикрасити свою оселю до свята.

Коли: 15:30

Де: Бібліотека-філія №2, просп. Миру, 70/3

Вартість: безкоштовно

Івент "Еволюція команди"

Якщо ви проектний менеджер або цікавитесь, як організувати роботу команди, тоді цей івент для вас.

Коли: 18:30

Де: Km Code'n'Coffee, вул. Зарічанська, 3/2

Вартість: 320 грн з 19.04,400 грн у день заходу

Презентація курсу "Project Management Інтенсив"

Багато для людей, які вкладають гроші у власне майбутнє і хочуть швидко отримати перші результати своєї праці. Пропонують вам концентрат знань у вигляді 12 занять з виключно практичними знаннями і мінімумом «води».

Коли: 18:30

Де: Avivi It Academy, вул. Подільська, 109

Вартість: безкоштовно

Клуб психологічного кіно "Врятуй мене, якщо зможеш: усе про алкогольну залежність"

Запрошують на чергову позаформатну зустріч Клубу психологічного кіно "Смак життя" "Врятуй мне, якщо зможеш: все про алкогольну залежність" говоритимуть про алкогольну залежність і спеціальним запрошеним гостем буде лікар-психіатр вищої категорії Корж Сергій Васильович.

Коли: 19:00

Де: Медіазал "ОСКАР", пров. Пекарський, 6

Вартість: 350 гривень

Міжнародний форум "Швейна галузь: перезавантаження"

У рамках форуму заплановано закласти передумови до об’єднання виробників, їх переорієнтації з ринку СНД на європейський та інші ринки, вивчити успішні практики ведення бізнесу та отримати нові знання з продажу і маркетингу продукції, налагодити зв’язки між виробниками одягу та постачальниками сировини, обладнання, упаковки і інших супутніх товарів, вивчити передумови експорту продукції та поширити інформацію про програми підтримки легкої промисловості.

Коли: 9:30

Де: СВ-клуб, вул. Свободи,1А

Вартість: перший день - 200 грн; другий день - 1200 грн; перший+другий день - 1300 грн

Пятниця (26 квітня)

Фото: ілюстрація shutterstock.com

Івент "Байки про WP і що там в CSS?"

Світ ІТ розвивається повним ходом і ІТ кластер покликаний рухати та розвивати цей світ у Хмельницькому. Тому, ІТ Кластер ініціює подію, на якій будуть раді бачити кожного дотичного до сфери ІТ й охочого в неї поринути.

Коли: 19:00

Де: Avivi It Academy, вул. Подільська, 109

Вартість: 50 гривень

Субота (27 квітня)

Фото: ілюстрація з архіву редакції

Безкоштовні тренування «Fitness city»

У Хмельницькому фітнес-тренери проводитимуть безкоштовні заняття на стадіоні «Поділля». Проект триватиме до кінця літа. Основна мета заходу — це розворушити місто і спонукати якомога більше людей займатись спортом.

Коли: 10:00

Де: Спорткомплекс «Поділля», вул. Проскурівська, 81

Вартість: безкоштовно

Неділя (28 квітня)

Фото: автора

Великодній ярмарок

У Хмельницькому розпочав діяти Великодній ярмарок. На майданчику поблизу кінотеатру імені Тараса Шевченка облаштували дерев’яні будиночки з пасхальними сувенірами, смачною їжею та різним крамом.

Коли: з 12:00

Де: майданчик перед кінотеатром Шевченка

Вартість: безкоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є»

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую