ye-logo.v1.2

На «My fest» у Хмельницькому виступлять відомі коміки, літератори та музиканти

Культура 5967
На молодіжному фестивалі вже традиційно обсипатимуться фарбами холі
На молодіжному фестивалі вже традиційно обсипатимуться фарбами холі. Фото: з архіву редакції

Вперше на фестивалі організують кіно просто неба.

Цього року всьоме у Хмельницькому з нагоди Дня молоді пройде молодіжний фестиваль. П’ять років поспіль він мав назву «Green fest», проте минулого року його перейменували у «My FEST».

Як писав сайт «Є» раніше, цього року фестиваль змінюється, тепер від буде дводенним, але більше не триватиме 24-години. Відбудеться він протягом 29-30 червня на території парку «Молодіжний». На головній сцені «My Festу» виступить 9 молодіжних гуртів, хедлайнери – «Detach», «LAUD» та «ХАС». Всього буде 13 локацій.

«Розпочинаємо о восьмій ранку з йоги. Хто бажає долучитися, може провести свій ранок з користю. Основна частина програми стартує о 14-ій годині, тоді розпочинають свою діяльність локації фестивалю. Завершуються вони всі майже одночасно, до 18-ої години. Далі буде акцент на головну сцену, яка працюватиме до 22:30. Завершується перший фестивальний день переглядом фільму під відкритим небом. До речі, таке на подібних фестивалях в нашому місті відбувається вперше. Другий день закінчиться фаєр-шоу та невеликою дискотекою, - розповіла одна з організаторів фестивалю, голова Молодіжної громадської ради Анастасія Козак - Мала сцена нестиме трипланове навантаження. Тут буде література, гумор, а ввечері з неї звучатиме електронна музика. Літературним хедлайнером стане популярний серед молоді письменник Марк Лівін».

«My Fest 2019» у Хмельницькому: що запланували організатори

Вчора у Молодіжному парку відбулася перша зустріч волонтерів фестивалю.

Офіційне відкриття фестивалю запланували у вигляді танцювального флешмобу від волонтерів та організаторів. Крім того, під час фестивалю планують нагородити молодіжний актив міста до Дня молоді.

З цьогорічних новинок – локація гумору. «Буде формат стендапу. 18 коміків. Дев’ять з них – хмельничани, ще дев’ять – люди з Західної України, які мають гарний досвід стендаперів. Буде хедлайнер, це Валерія Манзюк, учасниця «Жіночого кварталу», переможниця шоу «Розсміши коміка, - додає Анастасія. - Буде локація для сім’ї, локація «для неї» та «для нього». Будуть хлопчачі види спорту, шоу мотобайків, змагання з автозвуку, розкажуть як займатися спортом вдома. Для дівчат будуть показові виступи з пул-денсу, б’юті і фітнес майстер-класи».

Найбільше розваг для молоді запланували у другий день фестивалю. Флешмоб із фарбами холі, піна вечірка на пляжі, мокрі війни, фаєр-шоу очікують на відвідувачів фесту.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую