ye-logo.v1.2

Замість «Green fest» - «My fest»: відомий молодіжний фестиваль Хмельницького змінив назву

Культура 8276
«Green fest» перейменували на «My fest»
«Green fest» перейменували на «My fest». Фото: з архіву

Музична подія відбудеться на території Молодіжного парку.

Традиційно, у День молоді, який цього річ припадає на 30 червня, в обласному центрі відбудеться молодіжний фестиваль. П’ять років поспіль він мав назву «Green fest», проте цьогоріч організатори вирішили зробити ребрендинг і наприкінці червня хмельничани та гості міста будуть розважатись на «My fest». Проте, така ідея сподобалась не всім організаторам свята.

У дописі Green Fest на сторінці у Фейсбуці, йдеться, цитуємо мовою оригіналу: «Фестивалю "Green fest 2018" НЕ БУДЕ. Ще минулого року ми звернулись до Oleksandr Symchyshyn щоб міська рада підтримала фестиваль та зробила його щорічним, бо так чи інакше він успішно пройшов вже 5 разів, має прихильників та набув популярності серед молоді. На словах нас підтримали, а сьогодні дізнались, що управління молоді та спорту робить в цю дату інший фестиваль з іншою назвою, за гроші які передбачені на GREEN FEST. Кажуть, що просто змінили назву грін фесту, але фест буде той самий :) Може ми чогось не розуміємо, але бажаємо успіхів новому фестивалю "My fest", який відбудеться в Молодіжному парку 30 червня та матиме схожість з тією подією, на яку ви чекали».

В управлінні молоді та спорту міськради, яке також є одним з організаторів заходу всі роки його існування, пояснили, що концепція фестивалю не помінялась. Зміну назви обговорили на нараді, де були присутні представники Хмельницького молодіжного клубу розвитку (започаткували фест) та інші молодіжні громадські організації.

«Фестиваль буде, ми просто зробили ребрендинг і змінили назву на «My fest». Концепція та ж сама. Минулого року організатори заявили, що «Green Fest» більше не буде і в 2017 році він останній. Якось не логічно виходило знову його проводити. Окрім того, фестиваль пішов на спад, зменшилась кількість молоді, яка брала в ньому участь. Можливо через те, що за місяць до «Green Fest» був «Rock & Buh – 2017», де всі три дні виступали рок гурти. Тому вирішили внести деякі зміни», - розповідає заступниця начальника управління молоді та спорту міськради Олена Мандзій.

За її словами, «Green Fest» також орієнтувався на виступах тільки рок-виконавців. Цьогоріч вирішили розширити молодіжну аудиторію і запросять виконавців поп-музики. Планують, що хедлайнером «My fest» буде рок гурт «KARNA», також ведуть перемовини із популярним українським виконавцем Ivan Navi.
 

Коментарі:

Сергій 24.04.2018 10:09

В принципі зміна назви не є головним у проведенні будь-якої події, головне в тому, яке завдання ставлять організатори. Головною ідеєю "Грін-фесту" було створення "Молодіжного парку" та завадити його забудові, і це було виконано. Під час проведення будь-якого великого заходу будь-яке управління, департамент створює оргкомітет на якому за допомогою голосування приймаються або не приймаються певні пропозиції і це демократично. Все в нашому світі міняється та розвивається, тому гарного "Май-фесту" усім, теплого літа, яскравих вражень)

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую