ye-logo.v1.2

«My Fest 2019» у Хмельницькому: що запланували організатори

Культура 4601
Вже традиційно на молодіжному фестивалі у Хмельницькому пройдуть мокрі війни
Вже традиційно на молодіжному фестивалі у Хмельницькому пройдуть мокрі війни. Фото: з архіву редакції

Більше десяти музичних гуртів та 13 локацій буде на молодіжному фестивалі.

Наприкінці червня у Хмельницькому, в Молодіжному парку, запланували ще один фестиваль. До Дня молоді у місті вчергове проведуть «My Fest». Як писав сайт «Є» раніше, у 2019 році фестиваль більше не буде 24-годинним, але триватиме два дні.

Як розповіла одна з організаторів фестивалю, голова Молодіжної громадської ради Анастасія Козак, цього року на сцені «My Festу» виступить 10 молодіжних гуртів та хедлайнери – гурт «Detach» та співак «LAUD».

«У нас буде 13 локацій, кожну окремо анонсуємо. З цікавого, цього року запускаємо нову фотозону – фестивальний тролейбус, який буде виконаний у стилі стріт-арт. Його встановлять на території парку на час фестивалю. Цей тролейбус з числа списаних, коробка і начинка залишається, але техніку та електроніку з нього витягнули, - говорить Анастасія. - Біля нього можна буде зробити яскраві фото, а в середині можливо будуть влітку проводитись лекторії чи мистецькі заходи. Щоправда, тролейбус буде під ключ, щоб нам його не псували».

Протягом двох днів в рамках фестивалю запланували чимало подій для молоді. Любителям спорту організують велопробіг, ранкову йогу, пройде чемпіонат України з стріт баскетболу. Для поціновувачів мистецтва проведуть виставку, пісочну анімацію, художній перформанс.

Крім того, на «My Fest 2019» буде виставка ретро-автомобілів, шоу мотобайків, для дівчат організують навчання пул-денсу, б’юті майстер-класи. Жива бібліотека, танцювальний флешмоб, кіноперегляд під відкритим небом і мокрі війни теж запланували цього року на фестивалі.

Фестиваль відбудеться 29-30 червня у Молодіжному парку. Детальніше про «My Fest» тут.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую