ye-logo.v1.2

«My FEST 2019» змінює формат: тепер два дні, більше музичних жанрів і кіно

Культура 3700
«My fest» хочуть зробити візитівкою Хмельницької молодіжної політики
«My fest» хочуть зробити візитівкою Хмельницької молодіжної політики. Фото: з архіву редакції

Молодіжний фестиваль у Хмельницькому більше не буде 24-годинним.

Цього року всьоме у Хмельницькому з нагоди Дня молоді пройде молодіжний фестиваль. П’ять років поспіль він мав назву «Green fest», проте минулого року його перейменували у «My FEST».

Організатори молодіжного фестивалю розповіли про свої перші напрацювання і яким буде «My FEST» у 2019. За їх словами, цього року фест змінюється, тепер від буде дводенним, але більше не триватиме 24-години. Дати для проведення фестивалю вже обрані, але ще перебувають на затвердженні. Традиційно, це буде друга половина червня.

«Фест матиме зміну в сценах. Якщо попередньо було три сцени: головна, мала та електронна сцена, то цього року ми забираємо малу сцену. Залишається головна сцена, але вона буде реформована, - каже одна з організаторів «My FESTу» Анастасія Козак. - Буде більше жанрів музики. Якщо того року був рок та поп, то цього року буде ще хаус, лаундж, танцювальна, диско, електро. Всі виступи будуть зміксовані. Додається більше танців. Нарешті втілимо флешмоб».

Фарби холі на «My FESTі» залишаються, планується пінка для вечірок. На фестивалі кожен знайде щось своє завдяки його різноплановості. Буде і спорт, і гумор, і література. Крім того, у 2019 на молодіжному фестивалі буде багато кіно. «До того часу маємо виготовити каркас до портативного екрану. Будуть кіноперегляди, потім вони залишаться традиційними влітку, - додає Анастасія. - Трішки цього року хочемо додати драйвових, позитивних назв. Тобто, не буде назв «головна сцена», «локація спорту». Ми їх плануємо креативно перейменувати».

На «My fest» планують влаштувати пінну вечірку. Фото: з архіву редакції

Минулого року у фестиваль «My fest» дощ вніс корективи. Через грозу усі локації фестивалю довелося перенести у різні приміщення. Як зазначили організатори, враховуючи минулий досвід, цього року завчасно плануються альтернативні варіанти.

«Звичайно, все залежить від погоди. Але все рівно фестиваль не буде фестивалем, якщо він не буде під відкритим небом, - розповіла Анастасія Козак. - «My fest» має бути візитівкою Хмельницької молодіжної політики. Здоровий спосіб життя, ніякого алкоголю, шкідливих звичок там не передбачається. Це залишається тим зародком, який породив «Грінфест».

Вчора, 17 січня, відбулася зустріч з креативною молоддю міста, де обговорили ідеї для майбутнього фестивалю. Фото: автора

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую