ye-logo.v1.2

У подільському КВНі перемогли «не наші»

Культура 2391

Другий чвертьфінал Подільської ліги КВН, який відбувся 1 квітня в обласній філармонії, визначив чотирьох учасників півфіналу.

У змаганнях взяли участь команди із Хмельницького, Кам’янця-Подільського та Житомира. В День сміху КВН видався особливо доречним, а жарти «сипалися» з учасників, наче з відра. На сцені було: Рома шукав Машу для створення ромашки, гості з Кам’янця розповідали, за що вони готові «перетягнути» до Хмельницького стару фортецю. Визначили також значення подарунків. Наприклад, якщо вам дарують на день народження гармошку, то… натякають, що ви крокодил Гена! Одним словом, членам журі довелося добряче попрацювати, щоб визначити переможців. На завершення, з конструктивною критикою виступив знавець «смішної справи», автор та актор команди КВН «Три товстуни», доктор юридичних наук, професор, член-кореспондент Академії правових наук України Руслан Стефанчук. Він зазначив, що у кожній команді були свої «іскри», однак є ще над чим працювати. В результаті всіх обговорень у півфіналі за звання кращих боротимуться чотири команди, які розділили перше і друге місця: «Дай 5» і «Штука-турка» із Житомира та «Кам’янецький формат» і «Погранцы» із Хмельниччини.
До речі: Руслан Стефанчук повідомив усім присутнім, що цього року виповнюється 15 років команді «Три товстуни». На честь ювілею у жовтні на гала-концерті зберуться всі учасники команди, автори та гості.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую