ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 18-20 жовтня

Культура 2670
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші. Фото: автора

Програма заходів.

Осінні теплі вихідні потішать гарною погодою та новою порцією цікавих подій у Хмельницькому. Майстер-класи, настільні ігри, презентації нових видань очікують на містян найближчими днями.

Для діток підготувли кілька яскравих виств у ляльковому театрі та цікаву зістріч у книгарні "Є". Дорослі ще мають можливість відвідати всеукраїнський фестиваль у театрі Старицького й переглянути кілька вистав.

Крім того, не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї діє постійна експозиція "Натхненні Бойчуком", виставка «Unison» Іллі та Сергія Школярів. Фотовиставка "Фотовернісаж на Покрову - 2019" була відкрита у музеї-студії фотомистецтва. Виставка «Made in Ukraine. Гобелен. Кераміка» діє в "Art Квартирі". Проєкт Ніни Мурашкіної "Lysistrata" відкрили в арт-центрі "MASLO".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (18 жовтня)

Фото: з архіву

Хода за Свободу

В Україні проходить інформаційна кампанія до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми «Хода за свободу». Основна мета акції – роз’яснити громадянам існування проблеми торгівлі людьми, її основні форми та способи втягнення в експлуатацію, з особливим акцентом на трудову експлуатацію. У Хмельницькому на майдані Незлежності відбудеться пресконференція за участю спікерів від структурних підрозділів облдержадміністрації, обласного центру зайнятості, управління державної міграційної служби України у Хмельницькій області, Головного управління Національної поліції України в Хмельницькій області, громадських організацій. Колона учасників пройде по периметру Майдану Незалежності.

Коли: 12:30
Де: майдан Незалежності
Вартість: безкоштовно

Вистава "ТАРАС"

Драматична містерія - невигаданий світ Тарасового дитинства, страдницькі шляхи поетової юності, зрілості - до останнього подиху, до найвищих вершин вселюдської слави... Два століття пролягли між добою Шевченка і сьогоденням, але час не віддаляє нас від Тараса, не зменшує потреби в розумінні феномену його особистості, не послаблює чарівності і сили.

Коли: 19:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 60-150 грн

Вечір настільних ігор

Настільні ігри вже давно зарекомендували себе як чудовий засіб корисного і цікавого проведення часу. Запрошують усіх охочих прийти та зіграти в Монополію, Уно та Твістер. Приходь та приводь друзів.

Коли: 18:00
Де: Спортивно-культурний центр «Плоскирів», вул. Курчатова, 90
Вартість: безкоштовно

Презентація видання "Дивоалфавіт"

«ДИВОАЛФАВІТ» - це не просто дитяча абетка. Нове видання, яке презентуватиметься у Хмельницькому обласному художньому музеї - це захоплюючий сценарій лялькової вистави, в якій ключова дійова особа казковий дивосвіт - український алфавіт. Авторкою дитячої пізнавальної абетки є українська поетеса Наталія Сабадах.

Коли: 16:00
Де: Хохм Хмельницький Художній Музей, вул. Проскурівька, 47
Вартість: безкоштовно

Субота (19 жовтня)

 

Фото: rampicta.com

Концерт Наталії Могилевської "Покохала"

Чудова співачка, інтригуюча актриса, стильна телеведуча, амбітний продюсер і просто - народна артистка України Наталя Могилевська на сцені Хмельницької обласної філармонії з новою програмою "Покохала".

Коли: 19:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7
Вартість квитків: 490-890 грн

Матч між регбійним клубом "Поділля" та збірною України з регбі

З нагоди 35-річчя регбі на Хмельниччині проводиться сімейно-спортивне свято. Головна подія - товариський матч між регбійним клубом "Поділля" та збірною України з регбі.

Коли: 14:00
Де: стадіон Поділля
Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава «Принцеса і свинопас»

Це історія про принца, який представився свинопасом для того, щоб добитися руки зарозумілої принцеси. Питання, чи вийде це у нього? Режисер – І. Вербицький, художниця – Л. Вишневська

Коли: 12:00
Де: Хмельницький обласний академічний театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46
Вартість квитків: 28-30 гривень

«Бебі-театр». Вистава «Ма-ля, ля-ля»

«Бебі театр» - це затишна домашня атмосфера маленького залу. Для дорослих є крісла, а маленькі глядачі можуть розташуватися, як їм більше подобається: на великому теплому паласі і кольорових подушках або у мами на колінах. У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, відчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків.

Коли: 10:30
Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 40 гривень

Вистава «У неділю рано зілля копала»

Драма «У неділю рано зілля копала» (О. Кобилянська) від Коломийського академічного театру імені І. Озеркевича.

Коли: 19:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60.
Вартість квитків: 60-150 грн

Літературний захід "Солодка дитяча субота"

Книгарня «Є» запрошує дітей від 4-х років на смачний літературний захід «Солодка дитяча субота». У програмі заходу: читання осінніх новинок з полиць Книгарні «Є», а також майстер-клас з виготовлення тістечка. Майже всі діти люблять солодощі, а восени солоденького хочеться щодня! Особливо приємно смакувати домашніми пиріжками чи тістечками під час чаювання або пиття какао за рецептами Мумі-мами. Цієї суботи ми читатимемо казки, а також дізнаємося найцікавіші рецепти домашніх смаколиків, які можна зробити з батьками, а деякі самостійно! А наостанок – разом готуватимемо тістечко “картопля”.

Коли: 14:00
Де: Книгарня "Є", Проскурівська, 2
Вартість: безкоштовно

Майстер -клас "Ліпимо з глини"

Незабаром чудові новорічні свята. Усім цікаво прикрасити свою оселю милими та яскравими штучками, але процес випікання та розфарбовування керамічних речей потребує певного часу. Тому пропонують вам вже в суботу приєднатися, щоб створити такі незвичайні прикраси для себе, або у подарунок. Звичайно, цікаво буде і дзвіночки створити, які будуть унікальними звуками наповнювати ваш дім. Або все, що вам самим захочеться.

Коли: 14:00
Де: Творча Майстерня, вул. Проскурівська, 15
Вартість: 270 гривень

Бізнес-інтенсив "50+ інструментів для інтернет-бізнесу 2020"

Кожен учасник події отримає 50 дієвих інструментів для просування власного бізнесу, автоматизації, аналітики, прискорення та збільшення продажів в мережі Інтернет.

Коли: 14:00
Де: PARUS Business Center, вул. Бандери, 1/1
Вартість: 350-500 грн

Неділя (20 жовтня)

Фото: ілюстративне kiev.vgorode.ua

Майстер-клас "Розпис еко-торбинок"

Еко - торбинка з бавовни є гідною альтернативою паперовим пакетам з ручками. Ці сумки виділяються більш тривалим терміном експлуатації та зручністю. У складеному вигляді еко-торба не займає багато місця в багажі, але зможе ефективно впоратись із завданням по упаковці покупок та подарунків.

Коли: 14:00
Де: Творча Майстерня, вул. Проскурівська, 15

Вартість: 270 грн. + вартість торбинки (60грн.)

Дитяча вистава "Карлсон, котрий живе на сцені"

Карлсона, котрий живе на даху, створила шведська письменниця Астрід Ліндгрен. А того Карлсона, котрий живе на сцені, покажуть у ляльковоу театрі "Дивень".

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 28-30 гривень.

Вистава «Політ над гніздом зозулі»

У звичайний дурдом, де лікуються звичайні психи і ведуть їх звичайні лікарі, потрапляє звичайний псих. Та чи все так звичайно? Чому по своїй волі ці психи опинилися тут? Як змінить їхній звичний плин життя поява новачка? Відповіді на ці та інші питання у виставі «Політ над гніздом зозулі» гоголівців, де у центрі сюжету – протистояння однієї людини цілій системі, суспільству зі своїми законами і уявленням про життя. Чи зламає ця система людину та чи вдасться одній людині підбурити суспільство на рішучі дії – покаже час.

Коли: 19:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 100-150 грн

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» в «Фейсбуці», а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у «Viber».

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую