ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 25-27 жовтня

Культура 5987
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші. Фото: автора

Програма заходів.

В останні вихідні жовтня у Хмельницькому відбудеться чимало цікавого. Особливо насиченим дозвілля може бути у дітлахів. Для них на найближчі кілька днів підготували корисні майстер-класи різної тематики, лялькові вистави, перегляд мультианімацій.

Дорослих жителів міста теж очікують яскраві події. У місті відбудеться кілька презентацій книг, тренінги, концерти, пройдуть театральні вистави. Серед них - виступ литовського театрального колективу у міському будинку культури.

Крім того, не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї діє постійна експозиція "Натхненні Бойчуком", виставка «Unison» Іллі та Сергія Школярів. Фотовиставка "Фотовернісаж на Покрову - 2019" була відкрита у музеї-студії фотомистецтва. Виставка «Made in Ukraine. Гобелен. Кераміка» діє в "Art Квартирі". Проєкт Ніни Мурашкіної "Lysistrata" відкрили в арт-центрі "MASLO".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (25 жовтня)

Вистава "Історії з коробки"

Хмельничан запрошують на пластично-музичну виставу «Історії з коробки» театру «Дзеркало». Вистава яка репрезентувала наше місто на багатьох всеукраїнських театральних фестивалях! Глядачі Луцька, Кам'янець-подільського, Кременчука, Києва та Львова аплодували театральній майстерності акторів та режисера. І окрім цього наш театральний колектив цією виставою репрезентував нашу країну на міжнародних театральних форумах в Литві, Латвії та Бельгії.

Коли: 19:00
Де: Міський будинок культури, вул. Проскурівська, 43
Вартість: 50 гривень

Вечорниці з гуртом "Stanza"

25 жовтня підіб'ють підсумки благодійної акції Super Blago Weekend від ВО "Твори Добро", Молодіжний центр та БФ "Центр Добриня" під музичні балади від гурту "STANZA", в яких присутня чуттєва лірика і мудра життєва філософія, а також завжди актуальні теми любові та пошуку сенсу життя. Тому, бери свою компанію та стань свідком добрих справ та поринь у світ чуттєвої музики.

Коли: 19:00
Де: Молодіжний центр, вул. Кам'янецька, 63
Вартість: безкоштовно

Літературні вечорниці

Для вас підготували поетично-акустичну програму із запрошеними поетами, що своєю творчістю зігріють ваші серця.
Для Вас виступатимуть: Микола Палига, Артем Михайлов, Ксеня Мороз, Ілля Суховірський. Затишну атмосферу та теплі емоції гарантують.

Коли: 18:00
Де: Молодіжний Центр, вул. Кам'янецька 63
Вартість: безкоштовно

"Ми все пам'ятаємо. Україна у вогні війни". Леція та перегляд кінострічки

Запрошують вас разом згадати про річницю визволення України від фашистських загарбників. Ви зможете почути цікаву лекцію від історика Олександра Буднецького та переглянути разом з нами кінострічку "Далекий постріл", яка допоможе вам уявити події тих вогняних років. І доки ми пам'ятаємо про Україну у вогні війни, пам'ять про події тих років продовжує жити, оберігаючи нас та наших нащадків від помилок минулого.

Коли: 11:00
Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вул. Курчатова, 90
Вартість: безкоштовно

Концерт камерного оркестру

Запрошують насолодитися музикою швецьких композиторів! Камерний оркестр Хмельницької обласної філармонії. Диригент - Деніель Ханссон (Швеція).

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вистава "Свято онлайн"

Запрошують батьків, підлітків, вчителів, студентів та усіх, кому актуальні питання підліткового віку, сім'ї, довіри та збереження контакту з близькими. Вистава, яка виграла гранд Призидента у 2018 році, піднімає питання підліткової реальності та віртуальності, саме відносин у соцмережах. Для багатьох з нас це нова реальність - життя з гаджетами або в них. Нам, вже дорослим треба розумітися у багатьох речах, сучасність підкидає нові виклики нам и нашим дітям. Ось про це буде у виставі, яка не залишить вас без вражень та роздумів.

Коли: 17:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Тренінг «Зелена майстерня: шлях до мільйона»

ЗЕЛЕНИЙ ТУРИЗМ - Ця фраза є ледь не магічною, оскільки зелений туризм часто вважають відповіддю на забезпечення зайнятості місцевого населення туристично привабливих локацій. Але чи виправдані такі сподівання? Чи справді все так легко: просто будуємо хатину чи виділяємо кімнату-дві в своїй і починаємо заробляти на зеленому туризмі? Чи потрібно мати якісь бізнесові знання, щоб започаткувати садибу? Відповіді на ці питання можна буде отримати на тренінгу.

Коли: 9:00
Де: Агенція сталого розвитку «АСТАР», вул. Героїв Майдану, 38.
Вартість: 2000 грн (включає проживання у м.Хмельницький упродовж 3 днів)

Субота (26 жовтня)

 

Фото: dostyp.com.ua

Шоу ляльки #LOLSHOW

Прем'єра! Ляльки #LOLSHOW на великій сцені. Вперше в Україні прем'єра сімейного музичного шоу за участю ляльок LOL, яких люблять в усьому світі. Ексклюзивні костюми і декорації. Оригінальні танцювальні номери. Пізнавальний сюжет. Інтерактивний характер шоу втягне навіть самих дорослих глядачів. Шоу покаже дітям, що таке справедливість, чесність і сміливість. Як любити, берегти і шанувати те, що нас оточує. А батькам нагадаємо про чарівну країну під назвою дитинство.

Коли: 18:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7..
Вартість: 90-290 грн

Веселий Вихідний в "Я Сам"

Веселий вихідний в "Я САМ": 1. Творчий майстер-клас створення осіннього декорування святкової свічки. 2. Кулінарний майстер-клас з випікання "Рогаликів з повидлом". 3. Святкові розваги та естафети.

Коли: 11:00
Де: "Я САМ" Клуб для дітей, татусів та мам, вул. Подільська, 93
Вартість: 200 гривень

Практикум "Як створити тренінг "під ключ"

Програма практикума включає в себе як теоретичні інструменти створення тренінгів та семінарів, так і практичну роботу. Це означає, що в результаті практикума Ви будете мати алгоритм Вашого нового авторського тренінгу.

Коли: 10:00
Де: Вул. Гагаріна, 5
Вартість: 750-950 гривень

«Бебі-театр». Вистава «Ма-ля, ля-ля»

«Бебі театр» - це затишна домашня атмосфера маленького залу. Для дорослих є крісла, а маленькі глядачі можуть розташуватися, як їм більше подобається: на великому теплому паласі і кольорових подушках або у мами на колінах. У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, відчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків.

Коли: 10:30
Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 40 гривень

Зустрічі з письменницею Галиною Вдовиченко

Одного разу, в квартирі однієї милої пані, вночі з’явилися...36 дорослих і 6 маленьких котів… Але чому саме котів? Як народилася ця муркотлива історія про велику дружбу? Як взагалі створюються сучасні книги? Хто вже знайомий з чудовою історією про пригоди пані Крепової, її племінника Стаса та купу розумних, талановитих, і дуже схожих на нас із тобою котів, можливо має відповіді. Але якщо ви прочитали всі книги “36 і 6 котів” і мріяли, що колись обговорюватимете їх авторкою - маємо чудову новину.

Коли: 14:00, 17:00
Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2.
Вартість: безкоштовно

Майстер-клас "Чудовий подарунок"

Запрошують шити ось такі гарненькі прикраси, які і прикрасять вашу домівку, і можуть стати гарним подарунком для ваших близьких. Ви пошиєте декілька новорічних іграшок на ваш вибір.

Коли: 14:00
Де: Творча Майстерня, вул. Проскурівська, 15
Вартість: 270 гривень

Мульти-субота. Перегляд анімації

Не знаєте, чим зайняти малечу зранку в суботу? Прийдіть у СКЦ "Плоскирів" на безкоштовний перегляд анімації, присвячений Міжнародному дню анімаційних картин. Вас чекає море позитиву, веселих посмішок та приємних миттєвостей. Ну і звичайно, найкращий мультик на великому екрані. Попкорн можна приносити з собою.

Коли: 12:00
Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вул. Курчатова, 90
Вартість: безкоштовно

Пробний урок "Створення Lego роботів"

Дітям подобаються роботи - це факт! У Малій Комп'ютерній Академії у всіх студентів є можливість не просто грати з ними, а навчитися конструювати і управляти. Фантастика? Ні! Приводьте свого школяра 9-15 років на пробний урок з робототехніки.

Коли: 18:00
Де: Комп'ютерна Академія "ШАГ", вул. Подільська, 93
Вартість: безкоштовно

Майстер-клас "Містика та наука"

Запрошують на веселий і пізнавальний науковий майстер-клас. На ньому не тільки розкриють фізичні і хімічні таємниці вуглекислого газу, особливості створення спецефектів на сцені і в кіно, але і разом з вами заглянуть за завісу популярного сьогодні Хелловіна.

Коли: 13:00
Де: Центр розвитку дітей "Pixel", ментальна арифметика Indigo, вул. Зарічанська, 11 E

Дитяча вистава "Чарівна лампа Алладіна"

Алладін - син бідного кравця. Після смерті батька мати з сином дуже бідували. Із далекого Магрибу приїжджає злий чаклун, котрий видає себе за брата покійного. Чародій допомагає родині, а все тому, що хоче, аби Алладін дістав йому масляну лампу з печери повної небезпек. Алладін потрапляє у пастку, випадково тре лампу й дізнається її таємницю, випустивши Джина. Джин допомагає Алладінові розбагатіти та навіть одружитися з донькою імператора.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46.
Вартість: 28-30 гривень

Гарбузова ніч OPEN AIR у Меджибізькій фортеці

Містична Меджибізька фортеця та її таємниці - у великій програмі на сцені під осіннім небом, серед моторошних експонатів та у підземеллях.

Коли: 18:00
Де: Державний історико-культурний заповідник "Межибіж", вул. Замкова, 1

Неділя (27 жовтня)

Фото: з архіву редакції

Закриття велосезону 2019

У неділю велосипедисти зберуться, щоб відмітити закінчення велосезону 2019 та розпочати готуватись до наступного. Роверисти організованою колоною разом проїдуть вулицями міста.

Коли: 12:00
Де: парк імені Чекмана
Вартість: безкоштовно

Вистава "(Не) втішних кобіт теревені"

Народний театр Центру культури м. Рокішкіс покаже свою виставу "(НЕ) втішних кобіт теревені" у Хмельницькому.  Жінку покинув чоловік. У дружньому колі її намагаються втішити найближчі подруги. Раптом розмова заходить про дитинство та ігри, про перше кохання і другу любов, про весілля, дітей та зради - себто, про життя. Наговорившись вдосталь, розійшлися, наче й нічого не сталося ... Вистава Народного театру з литовського містечка Рокішкіс інсценована за мотивом поезій литовської поетеси і письменника Агне Жагракаліте.

Коли: 17:00
Де: Головна зала ХМБК, вул. Проскурівська, 43
Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава "Гусеня"

Маленькій дівчинці доручають пасти гусеня. Але їй страшенно хочеться погратися з друзями. Хитра Лисиця підгледіла й викрала гусеня. Як же його рятувати?!

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 28-30 гривень

Творчий вечір Леоніда Деркача «Un amore cosi grande»

Творчий вечір диригента Л. Деркача «Un amore cosi grande» відбудеться за участю оркестру театру, камерного хору, солістів театру.

Коли: 19:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 80-150 грн

Казка "Троє поросят"

Діток та їх батьків запрошують у театр на казку "Троє поросят".

Коли: 12:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 50 гривень

Зустріч з письменницею та презентація книжки Катерини Бабкіної

Ця книжка в першу чергу про прийняття минулого. Про те, як події та обставини впливають на нас незалежно від того, чи знаємо ми про них. Про тяглість і зв’язок поколінь, бажання любові та прийняття, самотність як наслідок або як причину. Про втрати – осмислені чи неосмислені, виправдані чи безглузді. Та, головне, про те, що навіть самотнім, відкинутим, поламаним теж можна вижити і жити, бо, попри все, завжди залишається можливість врешті стати щасливим.

Коли: 16:00
Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2
Вартість: безкоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» в «Фейсбуці», а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у «Viber».

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую