ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 1-3 листопада

Культура 2042
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші. Фото: ілюстративне stock.adobe.com

Програма заходів.

У перші вихідні листопада у Хмельницькому запланували одразу кілька вечірок, присвячених Геловіну. Хмельничанам пропонують вбратися у тематичні костюми та завітати на свято.

Сьогодні в обласному центрі відбудеться презентація збірки військових оповідань Влада Сорда. Для маленьких містян на найближчі дні підготували кілька цікавих вистав у театрі ляльок. 

Крім того, не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї діє постійна експозиція "Натхненні Бойчуком", виставка «Unison» Іллі та Сергія Школярів. Фотовиставка "Фотовернісаж на Покрову - 2019" була відкрита у музеї-студії фотомистецтва. Виставка «Made in Ukraine. Гобелен. Кераміка» діє в "Art Квартирі". Проєкт Ніни Мурашкіної "Lysistrata" відкрили в арт-центрі "MASLO".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (1 листопада)

Прем’єра першого повнометражного фільму від творців Ukrainer — «Ukraїner. The Movie»

«Ukraїner. The Movie» — історія про буденне життя однієї з найбільш невідомих країн європейського континенту. Фільм розповідає історії про героїв із різних куточків України, їхнє життя та побут, ремесла й мистецтво, цікаві ініціативи та культуру. Персонажі цієї стрічки не пов’язані між собою, їхні світи різні, утім, ця різність об’єднує країну. Фактично стрічка «Ukraїner. The Movie» покаже один день із життя України.

Коли: 10:00
Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вул. Курчатова, 90
Вартість: безкоштовно

«Безодня»: презентація збірки військових оповідань Влада Сорда

«Безодня» — це збірка неймовірних і водночас на диво чесних історій, привезених автором з війни, побаченої на власні очі й прожитої впродовж чотирьох років у польових окопах, на закинутій шахті, у лісах, що повсякчас прострілюються. Тут немає героїзації «своїх» чи демонізації «чужих», це просто війна, котра випала на долю нашому поколінню. А війна не добирає слів та не шкодує куль, війна триває, як і кожна з цих історій, що, проростаючи з реальності, набувають химерних метафізичних сенсів у подобі Чорного Бога й первісного жаху, який завжди чатує на нас поза межами часу й простору.

Коли: 19:00
Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2
Вартість: безкоштовно

Halloween по-українськи

Запрошують дітей та підлітків провести час страшенно весело та цікаво!
У клубі "Індіго" відбудеться розважальна програма: танцювальний флешмоб, тематичні ігри та конкурси, танці привидів, конкурс на кращий костюм, солодощі та подарунки.

Коли: 18:00
Де: Клуб "Індіго", за адресою: вул. Лісогринівецька, 16/1

Концерт ансамблю танцю ім. П. Вірського

Виступ ансамблю імені Вірського - це унікальний союз кольору, енергії і артистизму. Яскраві і виразні рухи, стрибки до стелі, блискавичні обертання і змінюється динаміка танців - від меланхолії до ейфорії. Будь-хто, хто прийде на їх виступ ніколи не забуде те, що побачить. Це абсолютно унікальні враження, які ви не отримаєте ні від одного іншого танцювального колективу.

Коли: 19:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7
Вартість: 130-450 грн

Кіновечірка "Ти - головний герой свого життя"

Захід відбудеться у надзвичайно атмосферному просторі PARUS Business Center та об`єднає в собі перегляд фільму, самопізнання та мотивуючі історії реальних змін. А також буде танцювальний майстер клас, музика та танці, цікаві знайомства, шампанське, фуршет та святковий торт.

Коли: 19:00
Де: PARUS Business Center, вул. Бандери, 1/1
Вартість: 450 гривень (у день заходу - 500 гривень)

Нічна екскурсія «Гоголь: роман зі Смертю»

Знайомство з привидами потойбіччя, легендами створення культових творів українського генія та жахами містичного й надзвичайного світу мистецтва - ось що чекає на гостей нічної гостини. Подорож в повній пітьмі музейною експозицією разом з тінями невідчутних супутників - стане новим досвідом арт-пізнання. Особливий сюрприз готують для Вас - наші друзі, страхітливі й неймовірно-рокові музиканти гурту «STANZA».

Коли: 20:00
Де: Хохм Хмельницький Художній Музейвул. Проскурівька, 47
Вартість: 50 грн

Інтерактивна лекція "Чому вегетаріанство?"

World Vegan Day відзначається з 1994 року щорічно 1 листопада, в річницю першої «Веганської спільноти». В честь цього дня Молодіжний центр запрошує на інтерактивну лекцію. Чому вегетаріанський стиль життя обирає все більше і більше людей, в чому "фішка"? Про це розкажуть на лекції. Для вас підготували цікаву інформацію про актуальність вегетаріанства та навіть організують дегустацію веганських смаколиків.

Коли: 13:00
Де: Молодіжний Центр, вул. Кам'янецька, 63
Вартість: безкоштовно

Helloween party у "Шотландії"

На Вас очікує: розважальна програма; костюмоване дійство; розіграш призів від партнера. Музичний тон задасть Dj Joker. Фотомоменти Антон Buga.

Коли: 19:00
Де: "Scotland" вул. Західно-Окружна, 50
Вхід у костюмах вільний

Субота (2 листопада)

 

Фото: unn.com.ua

Футбол. Чемпіонат України

Відбудеться поєдинок 19 туру чемпіонату України з футболу. Хмельницьке «Поділля» гратиме проти чернівецької «Буковини».

Коли: 14:00
Де: СК «Поділля»
Вартість: 30 гривень

Дитяча вистава «Колобок»

Це історія про хитрого, але неслухняного калачика, який втік від бабусі з дідусем, втік від різних звірів (Зайчика, Вовка і Ведмедя), але натрапив на ще більш хитрішу Лисичку. Невже вона його з’їсть?

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46
Вартість квитків: 28-30 гривень

«Бебі-театр». Вистава «Ма-ля, ля-ля»

«Бебі театр» - це затишна домашня атмосфера маленького залу. Для дорослих є крісла, а маленькі глядачі можуть розташуватися, як їм більше подобається: на великому теплому паласі і кольорових подушках або у мами на колінах. У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, відчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків.

Коли: 10:30
Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 40 гривень

Halloween Party у пабі "UNION JACK

Весь суботній день по пабу "UNION JACK" будуть бродити клоуни та чудовиська з цирку тому, що тут влаштують моторошно-веселий Хеллоуін! Увечері для гостей зіграє весела кавер-група W.A.Y.S. BAND.

Коли: 20:00
Де: "Union Jack", вул. Проскурівська, 16
Вхід у костюмах вільний

Неділя (3 листопада)

Танцювальний кіновечір у BIG DANCE HOME

Запрошують переглянути на великому екрані фільм "Дансер" - про німу танцівницю Інді, яка мріє танцювати на Бродвеї. У програмі також: Знайомство. Обговорення фільму. Печиво, чай, тепло. Вік 9+. Фільм буде цікавим і дорослим танцівникам. Місць максимум 20.

Коли: 17:00

Де: BIG DANCE HOME, вул. Молодіжна, 6/2

Вартість: 50 гривень

Вистава для дітей «Любов до трьох апельсинів»

Це історія про хворого принца, єдиними ліками для якого було змусити його розсміятися. Відтак при дворі влаштовували веселі ігри, маскаради і вакханалії. Але сталося так, що принца змогла розсмішити лише підступна фея, яка після цього розізлилася настільки, що наслала на нього одержимість трьома апельсинами. Але не простими, а тими, якими володіла зла веретка Креонт у замку, за багато миль від їхнього. Про пригодницьку подорож принца і його друга, про небезпеки, які чекали на їхньому шляху, і про три апельсини, які виявилися зовсім не апельсинами, малечі покажуть у ляльковому театрі.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46
Вартість: 28-30 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» в «Фейсбуці», а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у «Viber».

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую