ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 4-10 листопада

Культура 1888
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші. Фото: ілюстративне 24tv.ua

Програма заходів.

Незважаючи на холодну пору року, хмельничани мають можливість провести своє дозвілля тепло та затишно. Протягом тижня у місті запланували низку цікавих подій. Будуть театральні вистави, семінари, концерти. Для діток організують корисні майстер-класи, у театрі ляльок відбудуться яскраві вистави.

Крім того, не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї діє постійна експозиція "Натхненні Бойчуком", виставка «Unison» Іллі та Сергія Школярів, виставка живопису "Пейзаж Портрет Натюрморт". Фотовиставка "Фотовернісаж на Покрову - 2019" була відкрита у музеї-студії фотомистецтва. Виставка «Made in Ukraine. Гобелен. Кераміка» діє в "Art Квартирі". Виставка живопису Лідії Мельничук «Колорит» триває в музеї історії міста.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (4 листопада)

Всеукраїнська акція “Рік без Каті”

Хмельницький долучається до всеукраїнської акції “Рік без Каті”. "4 листопада - день смерті Каті Гандзюк. Катя загинула в результаті нападу на неї 31 липня 2018 року в Херсоні. вона боролася за життя 96 днів. 96 днів пекельного болю, операцій і постійного приниження з боку правоохоронців, які з першого ж дня займалися порятунком вбивць. За цей рік покарано лише 5 виконавців, яким не вдалось втекти у перший тиждень після скоєного злочину. Вони отримали мізерні строки. Замовники і організатори відомі, але досі на свободі. Вони дозволяють собі ігнорувати суди, пресу, громадськість. 4 листопада ми знову вийдемо на вулиці наших міст для того, щоб нагадати всім - і вбивцям і владі і всім громадянам нашої країни: ми вимагаємо справедивості", - повідомляють організатори акції.

Коли: 19:00
Де: майдан Незалежності
Вартість: безкоштовно

Вівторок (5 листопада)

Фото: ілюстративне stock.adobe.com

Семінар «Як вберегтися від сезонних захворювань»

Кожну маму хвилює питання здоров'я її дитини. Та, замість того, щоб питати порад в знайомих, шукати інформацію в Інтернеті та купувати непотрібні дорогі ліки, краще запитати про профілактику сезонних захворювань в лікаря-педіатра.

Коли: 18:00
Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів" (репетиційна зала), вул. Курчатова, 90
Вартість: безкоштовно

Середа (6 листопада)

Фото: facebook.com

Концерт Марини KRUTЬ

Дівчина, яка здивує своїм співом та грою. Єдина в Україні та світі соул-бандуристка, учасниця шоу «Голос Країни» та«X-factor» — Марина KRUTЬ із презентацією альбому «ALBINO». KRUTЬ — це бандура і голос, яких ви ще не чули. 65 струн та один голос, які разом створюють справжній мікс щирості та ніжності. Так звучить нова українська музика і ти маєш це почути.

Коли: 19:00
Де: Монотеатр «Кут», вул. Проскурівського Підпілля, 34.
Вартість: 200 гривень

Зустріч "Як досягти мрії в житті. 31 країна на велосипеді"

Відбудеться зустріч з громадськими активістами та веломандрівниками Сергієм Толстіхіним та Yulia Mazur, які поділяться враженнями від своєї подорожі, розкажуть багато цікавих історії та доведуть, що усі мрії збуваються.

Коли: 15:00
Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вул. Курчатова, 90
Вартість: безкоштовно

Фестиваль для майстрів б'юті-індустрії "Pudra fest"

Для кого: для майстрів бьюті-індустрії (нарощування вій, перманентний макіяж, перукарі та візажисти, косметологи та майстри нігтьового сервісу); для тих, хто щойно закінчив курси; для власників студій.

Коли: 10:00
Де: Ресторан "Панський маєток"
Вартість: 460 гривень

Музична монодраматична вистава «За межами кохання»

Монодраматична вистава «За межами кохання» за новелою Анрі Барбюса «Ніжність», мотивами моноопери Віталія Губаренка «Листи кохання» та з використанням хорових творів Вікторії Польової та Ганни Гаврилець.

Коли: 19:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вистава-жарт «Як наші діди парубкували»

Парубок Тиміш та дівчина Олена кохають один одного. Але батьки дівчини проти їхнього шлюбу, однак вони навіть і не уявляють, на що здатен винахідливий і веселий Тиміш, аби досягти свого.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний муздрамтеатр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60.
Вартість: 60-100 гривень

Четвер (7 листопада)

Романтична комедія «Одруження по-англійськи»

Хмельницький театр імені М. Старицького запрошує на романтичну комедію про чудне одруження «Одруження по-англійськи» за твором Бернарда Шоу.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького (мала сцена), вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 80-150 грн

"МІСЯЦЬ ДО ПРЕМ'ЄРИ" опери Г. Майбороди "Ярослав Мудрий"

На вас очікує особлива концертна програма, яка має за ціль познайомити хмельницьких поціновувачів оперного мистецтва з відомими голосами сучасності. Цей виступ, відповідно до своєї концепції, отримав назву «Місяць до прем’єри», адже не кожному відомо, що ж саме насправді відбувається за лаштунками, коли готується масштабне оперне дійство.

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, концертний зал імені В. Сліпака, вул. Гагаріна, 7

Bojevilla + БаbаЙ у Hot-Club

У Хмельницькому відбудеться презентація важливого альбому або просто "Мамині світлиці" в рок-обробці з супроводом оркестру від столичних хаотичних хлопців:

Коли: 19:00
Де: Hot-Club, вул. Подільська, 93
Вартість квитків: 100-150 грн

П'ятниця (8 листопада)

Концерт академічного симфонічного оркестру, солістка - Оксана Рапіта

Оксана Рапіта - відома українська піаністка, Заслужена артистка України.
Лауреат Республіканського конкурсу піаністів імені М. Лисенка (1984), Міжнародного конкурсу камерних ансамблів «Золота осінь» (1993, м. Хмельницький), дипломант міжнародного конкурсу піаністів ім. Паломи О’Ши (1990, Іспанія). Лауреат VІ Міжнародного фестивалю майстрів мистецтв імені С. Ріхтера (2005, м. Житомир), VІІ Міжнародного фестивалю імені П. Чайковського та Н. Ф. фон Мекк (2009, м. Вінниця).

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Субота (9 листопада)

Фото: з архіву редакції

Концерт гурту "Чумацький Шлях"

Запрошують на концерт гурту "Чумацький Шлях" з новою шоу-програмою. Масштабний концерт, який стане головною подією для поціновувачів рок-музики. Багато запрошених гостей-музикантів, які разом на одній сцені заспівають найкрутіші хіти гурту CH.SH.

Коли: 19:00
Де: Хмельницька Торгово Промислова Палата, вул. Подільська, 109/1
Вартість: 150 гривень

Казка-мюзикл «Білосніжка та семеро гномів»

Справжній подарунок від акторів театру пригод і фантастики «Каскадер» - творців хітових вистав-мюзиклів «Рапунцель. Казка про зниклу принцесу», «Снігова королева. Сила гарячого серця», «Кіт у чоботях», «День народження принцеси», «Новорічні пригоди Червоної Шапочки», «Н-у-у заєць, Постривай», які так полюбилися глядачам України, Німеччини, Австрії та інших європейських країн. Для тих, хто цінує добрі, веселі та чарівні дитячі вистави, слід від яких назавжди лишається в серці кожної дитини.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 80-220 грн

JS Вечорниці

Зима наближається - Вечорниці повертаються. Новий сезон JS тусовок. Тепер ще більше цікавого. 4 крутих спікери та “тепла” атмосфера чекають тебе на JS-Вечорницях. Поєднання відпочинку з доповідями та корисною інформацією.

Коли: 14:00
Де: Хмельницький Молодіжний Центр, вул.Кам'янецька, 63
Вартість: 50 гривень

«Бебі-театр». Вистава «Ма-ля, ля-ля»

«Бебі театр» - це затишна домашня атмосфера маленького залу. Для дорослих є крісла, а маленькі глядачі можуть розташуватися, як їм більше подобається: на великому теплому паласі і кольорових подушках або у мами на колінах. У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, відчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків.

Коли: 10:30
Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 40 гривень

Неділя (10 листопада)

Фото: akademteatr.com.ua

Вистава «Кайдашева сім’я»

Питання, хто ж у сім'ї головний, чоловік чи жінка, постає особливо гостро, коли цих жінок - аж троє (свекруха й невістки). У родині Кайдашів чоловікам залишається тільки слухатись, коритись і розбороняти коханих дружин.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 60-100 гривень

Вистава для дітей "Дванадцять місяців"

Чарівний і небезпечний зимовий ліс... Дванадцять братів - чаклунів, які вміють управляти силами природи... Бідна падчерка, що в заметіль шукає проліски, і маленька примхлива королева, яка намагається підпорядкувати своїм примхам навіть матінку-природу.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 50 гривень

Всеукраїнський дитячий фестиваль "ArtBOOM"

Мета фестивалю - допомогти дітям віднайти свій талант та життєвий шлях. Фестиваль включає в себе роботу шести паралельних локацій: Література, Живопис, Музика, Танці, Співи, HandMade та заключного гала концерту.?

Коли: з 9:00
Де: Хмельницька Обласна Філармонія, вул. Гагаріна, 7

Майстер-клас "Новорічні прикраси"

Запрошують на майстер-клас для дорослих і дітей "Новорічні прикраси". Робитимемо іграшки з фоамірану з блискатками: кульку і шишку.

Коли: 14:00
Де: Творча Майстерня, вул. Проскурівська, 15
Вартість: 270 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» в «Фейсбуці», а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у «Viber».

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую