ye-logo.v1.2

Гумористи з Кам’янця-Подільського перемогли у півфіналі «Ліги сміху»

Культура 7027
Хто переміг, гумористи вирішували у додатковому батлі
Хто переміг, гумористи вирішували у додатковому батлі. Фото: скрін з відео

Кам’янчани пройшли у фінал гумористичного проєкту.

Вчора, 8 листопада, в ефірі каналу «1+1» вийшов новий випуск програми «Ліга сміху». У другому півфіналі проєкту змагалися дебютанти цього сезону «Наш формат» та їх тренер Юрій Ткач з уже досвідченою командою «Дніпро» і тренером-джокером Дмитром Танковичем.

За програмою, цього разу команди гумористів взяли участь в трьох обов’язкових конкурсах і двох обов’язкових батлах. Протягом всієї гри першість колективів змінювалася.

Оскільки темою гри стали відомі тандеми, хлопці з Кам’янця-Подільського підготували номер про дует Бетмена і Робін, але не змогли виступити краще за команду «Дніпро», отримавши чотири бали з п’яти. Вже в наступному музичному батлі з гуртом «Неангели» кам’ячани зрівняли рахунок.

На конкурсі пародій, де «Наш формат» весело познущався з «Битви екстрасенсів», обидві команди судді оцінили по максимуму, а на батлі «Зворотна розминка» переміг «Дніпро».

Останній обов’язковий конкурс був танцювальний. Жартівники з Хмельниччини вирішили перевернути «з ніг на голову» уявлення про український народний танець Гопак. За це вони отримали п’ять балів.

У підсумку, за результатами оцінок всіх конкурсів, обидва колективи набрали рівну кількість балів, але за у фінал мала потрапити тільки одна команда. Тому все вирішив додатковий батл «Розминка з залу», який приніс перемогу «Нашому формату».

Читайте також: «Ліга сміху»: кам’янчани ледь не покинули проєкт через Олю Полякову

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую