ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 25 листопада - 1 грудня

Культура 2666
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші. Фото: автора

Програма заходів.

Щедру порцію концертів і театральних вистав підготували хмельничанам цього тижня. До обласного центру приїдуть з виступами співаки, музичні гурти, гумористи. Кілька тренінгів і майстер-класів теж запланували найближчими днями.

І свято наближається... вже цієї неділі, у перший день зими, в Хмельницькому засяють святкові вогники - в центрі міста урочисто відкриють Різдвяний ярмарок.

Крім того, не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї діє постійна експозиція "Натхненні Бойчуком", виставка-діалог "Жага до живопису. Жінки" та "З життя жінки. Чоловіки". Виставка фотографій "Шлях Гідності та Свободи" була відкрита у музеї-студії фотомистецтва. Виставка «Made in Ukraine. Самчиківський розпис» діє в "Art Квартирі". Виставку екзотичних тварин «Світ Джунглів» можна переглянути в ТРЦ "МОNTBLANC" В арт-центрі "Масло" відкрили виставковий проєкт "Солодка яма".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (25 листопада)

Концерт Святослава Кондратіва

Проєкт Святослава Кондратіва #СвітОчимаСкрипаля відомий дивовижними музичними відео, які знімає скрипаль у найпрекрасніших куточках світу – Метеорах Греції, дюнах Сахари, Норвезьких фіордах, Венеції, Барселоні, Парижі та ін. Музика Маестро вже підкорила серця тисяч шанувальників по всій Україні та за її межами. Близько 100 концертів за останні два роки, які дав скрипаль разом зі своїм бендом на провідних концертних майданчиках країни підтверджують високий рівень та популярність артиста. Його по праву називають Першою скрипкою та найромантичнішим скрипалем України.

Коли: 19:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7
Вартість квитків: 240 - 390 грн

ІТ івент "Stfalcon Meetup It Legal Error"

Власників ІТ-компаній, тімлідів, керівників, розробників, стартаперів та юристів ІТ-компаній запрошують продуктивно провести час на Stfalcon Meetup "IT Legal Error". Діяльність компаній у даній сфері супроводжується вирішенням багатьох правових питань. Такий бізнес потребує забезпечення збереження комерційної таємниці та інформації, ліцензування продукції, а також її розповсюдження, побудови трудових відносин та інших не менш важливих заходів.

Коли: 18:30
Де: Вул. Зарічанська 3/2
Вартість: 350-450 гривень

Вівторок (26 листопада)

Фото: videohd.com.ua

Концерт Романа Скорпіона

Пісні "Закохався", "Поцілую", "Обійму", "Давай будем разом", "Моя" та багато інших лунають на топових радіостанціях України та далеко за її межами, а гастрольний графік артиста розписаний на декілька місяців вперед. Співак родом зі Львова, свій творчий шлях він розпочав у 2013 році з дебютною піснею «Поцілую». Пісня-візитівка «Закохався» вже стала народним хітом. Сьогодні у його творчому доробку чимало яскравих кліпів, україномовний альбом «Поцілую тебе», мільйонні перегляди відео в інтернеті, а на концертах - завжди повні зали.

Коли: 19:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 150-450 грн

Шоу ляльки #LOLSHOW

Вперше в Україні прем'єра сімейного музичного шоу за участю ляльок LOL, яких люблять в усьому світі. Ексклюзивні костюми і декорації. Оригінальні танцювальні номери. Пізнавальний сюжет. Інтерактивний характер шоу втягне навіть самих дорослих глядачів. Шоу покаже дітям, що таке справедливість, чесність і сміливість. Як любити, берегти і шанувати те, що нас оточує. А батькам нагадаємо про чарівну країну під назвою дитинство.

Коли: 18:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7
Вартість квитків: 90-270 грн

Середа (27 листопада)

Вистава "Ревізор"

У «Ревізорі», - згадував Гоголь згодом, я зважився зібрати в одну купу все дурне в Росії, яке я тоді знав, всі несправедливості, які робляться в тих місцях і в тих випадках, де найбільше потрібно від людини справедливості, і за одним разом посміятися над всім».

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 80-150 грн

Презентація видання "Пересопницьке Євангеліє від Матвія"

В ХОУНБ буде представлено культурологічно-просвітницький проєкт Миколи Федоришина "Українці як європейська культурна спільнота" (на прикладі української Першокниги "Пересопницького Євангелія").
Захід відбудеться з метою національно-патріотичного виховання через поширення знань визначних пам'яток культурної спадщини.

Коли: 11:00
Де: ХОУНБ, вул. Героїв Майдану, 28.
Вартість: безкоштовно

Показ документального фільму Бена Асамоа «Сакава»

Яка людська історія стоїть за явищем інтернет-шахрайства? «Сакава» знайомить нас із трьома підлітками з Гани, які з відчаю вдаються до онлайн-ошуку за допомогою чорної магії. Ама – молода мама й новачок у справі. «ОдинДолар» намагається назбирати гроші на подорож до Італії. Френсіс – найдосвідченіший шахрай, який навчає цьому ремеслу решту. Те, що на Заході вважають аферизмом, для «хлопців Сакави» – просто використання доступних ресурсів. Цими ресурсами стають відходи електронної техніки, які Захід надсилає до Гани.

Коли: 16:00
Де: Вул.Володимирська, 109

Лекція мистецтвознавиці Олени Дмитрук: “Братство Прерафаелітів”

Братство Прерафаелітів - молоді художники, які називали одне одного братами та присяглися шукати нових шляхів у виразності мистецтва. Яскраві постаті, яскраві картини, яскраві сюжети - про все це на лекції.
Олена Дмитрук – хмельничанка, знавець з історії мистецтва.

Коли: 18:30
Де: Книгарня «Є», вул. Проскурівська, 2
Вартість: безкоштовно

Четвер (28 листопада)

Фото: shutterstock.com

Заняття з творчого письма. Редагування.

Творча лабораторія повертається! Разом з авторами будете вчитися редагувати тексти та вдосконалювати письменницьку майстерність. Будете працювати з творами, виконаєте вправи, що розвивають творчі навички та вміння вдосконалювати текст.

Коли: 19:00
Де: "Львівська майстерня шоколаду", 3 поверх, вул. Проскурівська, 33
Вхід: чашка чаю або кави

Вистава «Собака на сіні»

Комедія про кохання і соціальну нерівність, написана в ХVII столітті великим іспанцем Лопе де Вега. Аристократка Діана закохана в свого секретаря Теодоро і, щоб зв'язати з ним свою долю, змушена скласти йому нову біографію. Боротьба амбіцій, ревнощі з одного боку, з іншого - пристрасне бажання шанувальників Діани прибрати Теодоро зі свого шляху, приведуть до несподіваного фіналу.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 60-100 гривень

Концерт "Violin & Dance"

За участю артистів оркестру та Дитячої студії Академічного ансамблю пісні і танцю "Козаків Поділля". Майя Онищук- Заслужена артистка України, Артистка оркестру Академічного ансамблю пісні і танцю "Козаки Поділля", солістка-інтрументалістка.

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

П'ятниця (29 листопада)

Фото: freemuz.lviv.ua

Концерт гурту "KARNA"

Головні метал-хітмейкери країни будуть не лише палити на сцені, але й єднати усіх поціновувачів рок-н-ролу у великий всеукраїнський аркан.

Коли: 19:00
Де: LUX Night & Karaoke Club, вул. Камянецька, 21
Вартість квитків: від 250 грн

Концерт Дениса Максимчука (фортепіано, Україна-Австрія)

Денис Драган-Максимчук - юний український піаніст родом з Івано-Франківської області. У своєму юному віці має постійні виступи в Україні, Австрії, Швейцарії та Франції.

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вистава «Вражена Тетяна»

Вистава складається з декількох коротких, але наповнених частин, які всі разом складаються в одну єдину картину сучасного світу, який з кожним днем стає абсурднішим. Де жінки стають більш мужніми, а чоловіки більш жіночними, де бабуся розповідаючи онуку казку сподівається, що він виросте і всіх «тра-та-та», де син може повірити, що його дружина приготувала йому на обід його ж матір, де жінки більше радіють померлими чоловікам на війні, ніж живим на власному подвір’ї.

Коли: 19:00
Де: Хмельницький міський будинок культури, вул. Проскурівська, 43
Вартість: 50 гривень

Шоу театру тіней Teulis "Твоя тінь"

Театр тіней Teulis - всесвітньовідомий, він отримав визнання у багатьох країнах. Їхні постановки - це оригінальне поєднання висококласної акробатики, театру, оптичних ілюзій, прекрасного звукового супроводу, приголомшливих відеопроекцій. До Хмельницького Teulis везе нову шоу-програму "Твоя тінь", у яку актори включили деякі моменти з попередніх виступів "Повелитель тіней" та "Вічна історія".

Коли: 19:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60.
Вартість: 100-320 гривень

Вечір настільних ігор (Монополія, UNO та інші)

Настільні ігри вже давно зарекомендували себе як чудовий засіб корисного і цікавого проведення часу. Запрошують усіх охочих прийти та зіграти в Монополію, Уно та інші настільні ігри.

Коли: 18:00
Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вул. Курчатова, 90.
Вартість: безкоштовно

Субота (30 листопада)

Фото: ukrinform.ua

Валерій Жидков #Гуднайтшоу

Валерій Жидков із новою програмою #ГудНайтШоу вирушає в масштабний тур містами України! В своїх виступах  ділитиметься думками про життя, релігію, кохання, секс та дружбу. Цікаво, чи співпадуть його думки з вашими? Не пропустіть вечір наповнений справжнім гумором та щирим сміхом.

Коли: 19:00
Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 190-450 грн

Фестиваль гармонійного розвитку "Мистецтво Бути!"

Цього разу буде понад 60 майстер-класів: гармонізація внутрішнього світу; стосунки чоловіка та жінки; бізнес-напрямок; практики Прощення; стосунки батьків і дітей; розкриття жіночності та Особистої сили; слов'янські методи зцілення; трансформаційні та психологічні ігри; творчість, краса, омолодження, ладування; оздоровчі техніки.

Коли: з 10:00
Де: Центр соціальної допомоги фонду "Хесед Бешт", вул. Шевченка, 40/2

Дитяча вистава "Казка-ланцюжок"

Театр ляльок приготував виставу, але непросту - "Казку-ланцюжок".

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість квитків: 28-30 гривень

Дитяча субота " Бувай, пані Осінь!"

Пані Осінь відкриває червону парасольку та прощається до наступного вересня. Запрошують провести її теплим чаєм, цікавими книжками та рукоділлям.

Коли: 14:00
Де: Книгарня "Є", Проскурівська, 2
вартість: безкоштовно

Дитяча вистава «Бебі-бум»

Бебі театр» - це затишна домашня атмосфера малесенького залу. Для дорослих є крісла, а маленькі глядачі можуть розташуватися, як їм більше подобається: на великому теплому паласі і кольорових подушках або у мами на колінах. У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, відчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків.

Коли: 10:30
Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 40 гривень

Неділя (1 грудня)

Фото: з архіву

Відкриття Різдвяного ярмарку

Усіх запрошують на зимове шоу
"Зірки запалюють ялинку": Мотор'ролла, Stanza, Zворотня Dія, Grace, Марина Круть, Віктор Шайда, Марина Українець, Інна Гласова, Павло Дасюк, Дарія Коневега, Дарія Сохрякова, Назарій Поляков.

Коли: 19:00
Де: вулиця Проскурівська
Вартість: безкоштовно

Вистава «Ніч перед Різдвом»

Казкова ніч, сімейна ніч, дивовижна ніч на хуторі поблизу Диканьки! А якщо до цієї страви додати дещицю містичності? А якщо в цю ніч іще намішати трішки кохання та пристрасті? Тоді усім знайома новорічна історія набуде зовсім нових обрисів, зазвучить по новому і глядач полине у світ різдвяних пригод! Вакула, Оксана та навіть сам Чорт із Солохою зійдуться у кумедійній боротьбі за своє кохання! А феєрія автентичної музики та колядок створять справжню гоголівську святкову атмосферу та подарують заряд позитиву на цілий рік.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60.
Вартість квитків: 60-100 грн

Вистава «Вінні-Пух»

Маленьких хмельничан запрошують на виставу про веселого і милого ведмедика з тирсою в голові і його друзів – П’ятачка, Сову, Зайчика і Ослика І-А.

Коли: 12:00
Де: Театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46
Вартість квитків: 28-30 гривень

Концерт «Легенди Іспанії»

Програма: Е. Гранадос – Поетичні вальси, І. Альбеніс – «Гранада», «Кадис», «Астурія», Ф. Таррега – «Спогади про Альгамбру», Х. Родріго – «Заклинання і танець», М. Льобет – Скерцо-вальс, М. Льобет – Варіації на тему Сора.

Коли: 17:00
Де: Галерея MASLO, Старокостянтинівське шосе, 20/3
Вартість: 100 гривень
 

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» в «Фейсбуці», а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у «Viber».

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую