ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 6-8 грудня

Культура 2009
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші. Фото: автора

Програма заходів.

Вечірки, концерти, майстер-класи очікують на хмельничан цими вихідними. Для дітлахів у Хмельницькому підготували кілька лялькових вистав та цікаві зустрічі у книгарні. Протягом суботи-неділі на сцені Різдвяного ярмарку для малят організують зимові гуляночки. Дитячі ігри та забави обидва дні розпочинатимуться о 17-ій годині на майданчику біля кінотеатру Шевченка.

Крім того, не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї діє постійна експозиція "Натхненні Бойчуком", виставка-діалог "Жага до живопису. Жінки" та "З життя жінки. Чоловіки". Виставка фотографій "Захисники" Костянтина Жданова була відкрита у музеї-студії фотомистецтва. Виставка «Made in Ukraine. Самчиківський розпис» діє в "Art Квартирі". Виставку екзотичних тварин «Світ Джунглів» можна переглянути в ТРЦ "МОNTBLANC" В арт-центрі "Масло" відкрили виставковий проєкт "Солодка яма".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (6 грудня)

Квартирник "sweater Party"

Запрошують музикантів, поетів, співаків та усіх, хто просто провів би гарний, акустичний вечір у домашній атмосфері! Крім того, запашна кава, розіграш кружок, море гарної музики та однодумців у модних светриках. Дрес-код: Зимовий светрик.

Коли: 18:00
Де: Хмельницька обласна бібліотека для юнацтва, вул. Соборна 33
Вартість: безкоштовно

Опера "Ярослав Мудрий"

Академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії. Хор та балет Академічного ансамблю пісні і танцю "Козаки Поділля". Солісти Хмельницької обласної філармонії. Солісти з Києва, Львова і Луцька. Диригент-постановник - Тарас Мартиник. Режисер-постановник - Богдана Латчук. Хормейстер-постановник - Катерина Дробіт. Хореограф-постановник - Заслужений артист України Сергій Качуринець. Художник-постановник - Ірина Соломко-Михальська.

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7
Вартість: безкоштовно

Концерт гурту MORJ | MOРЖ

Два голоси, дві гітари, флейта, біт-бокс та інші хіміко-аюрведичні спецефекти — все це акустичний дует ватажків славнозвісного харківського гурту MORJ | MOРЖ — Sergey Belozerov & Роман Голоборда під загадково-обрізаною назвою «МО» з новими піснями, а також альтернативними unplugged-версіями улюблених знайомих композицій заграють довгоочікуваний концерт у Хмельницькому в камерній атмосфері монотеатру «КУТ».

Коли: 19:00
Де: Монотеатр "Кут", вул. Проскурівського підпілля, 34
Вартість квитків: 100 грн

Майстер-клас з виготовлення свічника

Вже скоро-скоро новорічні свята! Щоб творити атмосферу затишку та новорічного дива Творча майстерня "Kreatiff " запрошує усіх охочих зробити два свічника та прикрасити їх. Вони стануть чудовим доповненням до чарівної новорічної ночі.

Коли: 17:00
Де: м. Хмельницький
Вартість: 250 гривень

Трансформаційна гра-навігатор "Чорне І Біле"

Ідея гри: привести у відповідність видиме та приховане, свідоме та несвідоме; поєднати свої проявлені та приховані частини воЄдино; проявити свою силу та розкрити її з допомогою єгипетських карт, символів і знаків.

Коли: 16?00
Де: Хмельницький
Вартість: 600 гривень

Психологічна гра "Секрети стосунків"

Психологічна гра "Секрети стосунків" - це пошук можливостей для створення щасливих відносин. Виявлення бар'єрів та перешкод, пошук шляхів подолання труднощів у відносинах. А також пошук можливостей для покращення якостей відносин.

Коли: 18:30
Де: Вул. Гагаріна, 5
Вартість: 400-600 гривень

Субота (7 грудня)

 

Фото: ілюстративне lutsk-trend.in.ua

Концерт гурту "Vremya I Steklo"

"Vremya I Steklo" – музичний проєкт, учасниками якого є Надя Дорофєєва та Позитив. Головні трендсетери сучасного шоу-бізнесу, які створили себе і свій музичний стиль. Їхні ритми зводять з розуму мільйони шанувальників по всьому світу, їх модні look і танцювальні рухи копіюють, а кліпи наслідують. Усередині них живе енергія абсолютної свободи, яка "заражає" людей по всьому світу. Їх музика викликає звикання, а кліпи хочеться переглядати мільйони разів.

Коли: 19:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 350-850 грн

Мульти-субота. Перегляд новорічної анімації

Перегляд мультиків у суботу став вже гарною традицією СКЦ "Плоскирів". Але цей мультик - особливий, адже він подарує вам передсвятковий новорічний настрій! Повірте у казку та дива неодмінно подарують вам гарний настрій.

Коли: 12:00
Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вул. Курчатова, 90
Вартість: безкоштовно

Дитяча вистава «Бебі-бум»

Бебі театр» - це затишна домашня атмосфера малесенького залу. Для дорослих є крісла, а маленькі глядачі можуть розташуватися, як їм більше подобається: на великому теплому паласі і кольорових подушках або у мами на колінах. У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, відчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків.

Коли: 10:30
Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 40 гривень

Дитяча вистава «Маленька чарівниця»

Театр ляльок запрошує на лялькову виставу "Маленька чарівниця".

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість квитків: 28-30 гривень

Майстер-клас "Розпис декоративної тарілки"

Запрошують вас на майстер-клас з розпису декоративної тарілки.

Коли: 16:00
Де: Творча Майстерня, вул. Проскурівська, 15
Вартість 270 грн

Дитяча субота "Найкращі зимові забавки"

Цьогоріч вона чемно прийшла, трішки снігу намела, поколола морозцем щічки...І відкрила новий сезон: для ігор на свіжому повітрі, для цікавих творчих занять для всієї родини, для нових книжок та історій.

Коли: 14:00
Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2.
Вартість: безкоштовно

Клуб іноземного кіно

СКЦ "Плоскирів" запрошує справжніх шанувальників іноземного кіно у свій Кіноклуб. Запрошують разом переглядати цікаві художні кінострічки, обговорювати їх сюжет та вдосконалювати знання іноземної мови, цього разу подискутуєте разом з викладачем польської мови, істориком Олександром Буднецьким.

Коли: 15:00
Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вул. Курчатова, 90.
Вартість: безкоштовно

Тиха вечірка “Good Silent Party III”

Радіоефір підігріватимуть гості – хіп-хоп вокаліст гурту “Танок на Майдані Конґо”, журналіст і письменник, Фоззі, засновник та лідер рок-гурту “Фіолет”, письменник, арт-директор фестивалю Бандерштат Сергій Колос.
Не забудьте прихопити гарний настрій, смартфон та навушники.

Коли: 20:00
Де: Хмельницька обласна бібліотека для дітей імені Т.Г.Шевченка, вул. Свободи, 51
Вартість: безкоштовно

Практикум "Як створити тренінг "під ключ"

Програма практикума містить в собі як теоретичні інструменти створення тренінгів та семінарів, так і практичну роботу. Це означає, що в результаті практикума Ви будете мати алгоритм Вашого нового авторського тренінгу.

Коли: 10:00
Де: Вул. Гагаріна, 5
Вартість: 750-950 гривень

Неділя (8 грудня)

Майстер-клас "Розпис Еко-торбинки"

Усіх охочих запрошують на розпис Еко-торбинки.
Коли: 13:00
Де: Творча Майстерня, вул. Проскурівська, 15
Вартість: 270 грн (+ вартість торбинки 60 грн)

Дитяча вистава «Стійкий олов’яний солдатик»

Одному хлопчику на День Народження подарували 25 олов’яних солдатиків, один з яких був без ноги (на фабриці іграшок не вистачило олова). Але так сталося, що цей солдатик знаходить любов — прекрасну танцівницю. Та йому на заваді стає Троль, який говорить, що йому, без ноги, нічого задивлятися на красуню.
Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46
Вартість квитків: 28-30 гривень

Концерт "Metallica Symphonic Tribute"

Чому варто відвідати захід? 1. Сам гурт Metallica не грає концерти з симфонічним оркестром. 2. Metallica Symphonic Tribute люблять і чекають у всій Європі. 3. Проект був створений справжніми професіоналами. 4. На концерті ви заспіваєте Nothing Else Matters в один голос з багатотисячним залом.

Коли: 19:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7
Вартість квитків: від 290 грн

Вистава "Приборкання норовливої"

Театр гостинно запрошує на перегляд комедії за п'єсою В. Шекспіра.
Цю виставу називають «грою італійських масок комедії дель арте», «бенкетом акторської розкутості та шарму». Тут, що не роль – то бенефіс.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький академічний обласний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 60-100 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» в «Фейсбуці», а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у «Viber».

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую