FacebookInstagramRSSTwitterViberTelegramYouTubeTelegramViberWhatsApp ФотоВідеоКількість переглядів
30 Квітня, 2024

Соліст оперети, родом з Хмельницького, потрапив у «Голос країни»

Хлопець потрапив у команду Тіни Кароль. Фото: скрін з відео

У проєкт пройшов 26-річний Максим Гара.

Вчора, 9 лютого, на каналі 1+1 вийшов четвертий ефір «Голосу країни 10». Цього разу випуск почався з романтичного освідчення молодого музиканта Максима Гари. Артист зізнався, що давно захоплюється Тіною Кароль, і на проєкт прийшов заради неї. Хлопець родом з Хмельницького, але вже кілька років проживає в столиці, де працює вокалістом оперети.

«Тіна Кароль бездоганна, як вона може не подобатися. Дивлячись на її творчість, слухаючи її пісні, дійсно розумієш, що вона приваблива не тільки зовнішньо, але і внутрішньо. Сподіваюся, що своїм талантом і харизмою вдасться її зачарувати. Я буду сяяти для Тіни Кароль і нехай Дан ревнує», - сказав у сюжеті перед виходом на сцену Максим.

Хлопець на «сліпих прослуховуваннях» заспівав пісню Тіни Кароль «Сила висоти», і тренерка повернула до нього своє крісло. Після виступу артист зізнався Тіні, що прийшов саме до неї, а потім запропонував їй заспівати разом.

Тепер Максим Гара продовжить свою боротьбу у вокальному шоу в команді Тіни Кароль. Як писав сайт Є раніше, також у новий сезон вокального проєкту пройшов хлопець з Кам'янця-Подільського Сергій Клейніс.

Довідково: 26-річний Максим Гара народився у Хмельницькому, навчався у музичному коледжі імені Заремби. У 2018 році закінчив Національну музичну академію України імені Чайковського з відзнакою. З того ж року працює у Київському національному академічному театрі оперети.

Максим і Тіна заспіваали разом на проєкті. Фото: скрін з відео.

Нагадаємо, минулого сезону на сліпі прослуховування «Голосу країни» із гіпсом на нозі прийшла дівчина з Нетішина Вікторія Олійник. Юна співачка розвернула два тренерські крісла та змогла дійти до фіналу проєкту. Крім того, на «Голосі країни» заспівав хореограф, родом з Хмельницького та відома хмельницька бандуристка Марина Круть.

;