ye-logo.v1.2

Cтудентка з Кам’янця-Подільського підкорила вокалом двох тренерів «Голосу країни»

Культура 5090
Дівчина навчається на вчителя польської мови і літератури
Дівчина навчається на вчителя польської мови і літератури. Фото: скрін з відео

Дівчина зайняла екстра-місце в команді Монатіка.

Вчора на каналі «1+1» вийшов останній епізод «сліпих прослуховувань» проекту «Голос країни-9», в якому взяли участь одразу троє мешканців Хмельниччини. До наступного етапу проекту вдалося пройти студентці Кам’янець-Подільського національного університету родом з Нетішина Вікторії Олійник.

За два дні до виступу на проекті дівчина зламала ногу, тож співати їй довелося сидячи й з гіпсом. Однак, цей факт не завадив Вікторії розвернути крісла двох зіркових тренерів.

«Сьогодні надскладний день, адже місць у команді залишилось дуже мало. Хвилювання не дають мені спокою. За два дні до виступу я зламала ногу, - розповіла співачка перед виходом на сцену. - Залишилось у членів журі чотири місця, чи хоч одне, я буду впевнено йти до своєї цілі і заберу те, що належить мені. Як би важко мені не було, я обов’язково здійсню свою мрію – я стану першою учасницею «Голосу країни», яка зайняла екстра-місце у команді одного із наставників».

Для конкурсу вона обрала трек переможниці "Євробачення-2018" Нетти Барзілай і закохала у свій вокал Потапа і Монатіка. Вікторія обрала останнього.

Також у «сліпих прослуховуваннях» взяв участь Назар Ільчишин зі Старокостянтинова. Хлопець виконав пісню «Фортепіану» Христини Соловій, однак жоден з членів журі не розвернув свого крісла під час виступу Назара.

Ще однією учасницею проекту стала 20-річна дівчина з Городка Вікторія Літвінчук. У 2012 році вона стала фіналісткою проекту «Голос. Діти» першого сезону. Тепер вокаліста вирішила про себе заявити на дорослому «Голосі», але пройти до наступного етапу їй не вдалося.

Нагадаємо, цього року у «сліпих прослуховуваннях» вже взяли участь хмельницька бандуристка Марина Круть і відомий хореограф з Хмельницького Сергій Костецький.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую