ye-logo.v1.2

Бандуристка з Хмельницького розвернула три крісла тренерів на «Голосі країни» (ВІДЕО)

Культура 10242
Марина Круть пройшла далі в проекті "Голос країни"
Марина Круть пройшла далі в проекті "Голос країни". Фото: YouTube

Дівчина вразила суддів грою на музичному інструменті та своїм ніжним співом.

Вчора, 10 лютого, в ефірі каналу «1+1» вийшов черговий випуск вокального проекту «Голос країни», в якому виступила відома хмельницька бандуристка Марина Круть. Дівчина взяла участь у «сліпих прослуховуваннях» проекту.

Як сказала Марина перед своїм виступом, її місія на «Голосі країни» показати, що бандура має бути на великих сценах. «У моїй родині не було музикантів. Мама у мене – прибиральниця, а тато – слюсар. Свого часу батьки віддали, певне, всі гроші, які у них були, щоб купити мені дорогий інструмент. Мама мріяла, щоб я була викладачем музики в дитячому садочку. Думала, що я буду жити стабільно, плавно, - розповіла хмельничанка. - Але так не сталося. Зі своїм інструментом я подорожувала, працювала в Китаї. Але то не моя земля, моя земля тут. Я відчуваю тільки звідси сили».

На сцені Марина Круть виконала пісню «Creep» Radiohead. Вже на першому куплеті до дівчини розвернув своє крісло Дан Балан, а незабаром за ним повернувся і Потап. Довго вагаючись, на останніх секундах до зіркових тренерів приєднався і Монатік.

Троє з чотирьох суддів вирішили покликати Марину до себе у команду. «Велика честь, що ви всі обернулися. Але є одна людина, яка мені дуже імпонує душевно. Людина, через яку «кружиться» вся країна. Я б хотіла, як Круть, до вас», - звернулася 22 річна співачка до Монатіка.

Таким чином хмельницька бандуристка потрапила у команду Дмитра «Монатіка». Тепер дівчина перейшла до наступного етапу шоу «Бої».

 Нагадаємо, що 2017 році Марина Круть брала участь в шоу «Х-фактор», однак покинула проект ще до початку прямих ефірів. У травні 2018 року артистка зіграла перший великий сольний концерт у хмельницькій філармонії з камерним оркестром.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую