ye-logo.v1.2

Кам'янчанин потрапив до вокального проєкту «Голос країни»

Культура 5402
Артист взяв участь у "сліпих прослуховуваннях"
Артист взяв участь у "сліпих прослуховуваннях". Фото: facebook.com

Музикант пройшов вибір наосліп.

Вчора, 26 січня, в ефірі каналу «1+1» вийшов новий випуск вокального проєкту «Голос країни 10», в якому виступив 23-річний житель Хмельниччини Сергій Клейніс.

Хлопець наразі проживає у Кам’янці-Подільському, куди приїхав з села Антонівка. Як розповів у сюжеті перед виходом на сцену, Сергій пише свої пісні, виступає у клубах та викладає гру на гітарі. А ще молодий артист веде інстаблог про село. У шоу вирішив взяти участь, оскільки хотів спробувати свої сили.

На «сліпих прослуховуваннях» кам’янчанин заспівав пісню «Allegro Ventigo» Дана Балана, який є одним з тренерів проєкту. Вже на перших секундах музичної композиції артист зміг розвернути одне тренерське крісло. До співака обернувся Дан Балан. Тож Сергій Клейніс потрапив у його команду, де й продовжить змагання у «Голосі країни».

«Відчувалося свято. Інші тренери побоялися натиснути. Побоялися поборотися за це серце», - прокоментував виступ Сергія Дан Балан.

Після цього музиканти виконали спільно пісню на сцені «Голосу».

Нагадаємо, минулого сезону на сліпі прослуховування «Голосу країни» із гіпсом на нозі прийшла дівчина з Нетішина Вікторія Олійник. Юна співачка розвернула два тренерські крісла та змогла дійти до фіналу проєкту. Крім того, на «Голосі країни» заспівав хореограф, родом з Хмельницького та відома хмельницька бандуристка Марина Круть.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую