ye-logo.v1.2

Фінал «Голосу країни»: Вікторії Олійник з Нетішина не вистачило голосів

Культура 4811
Для перемоги у проекті дівчині не вистачило голосів
Для перемоги у проекті дівчині не вистачило голосів. Фото: скрін з відео

Дівчина боролася за звання кращого вокаліста країни разом з трьома іншими учасниками.

Вчора, 21 квітня, у прямому ефірі відбувся фінал «Голосу країни» на каналі «1+1», під час якого обрали переможця дев’ятого сезону проекту. Серед чотирьох фіналістів – дівчина з Нетішина Вікторія Олійник. Юна вокалістка змагалася у команді Дмитра «Монатіка».

Фінал «Голосу країни» складався з трьох етапів. Після кожного з них прощалися з одним учасником. Спочатку артисти заспівали сольну пісню. Цього вечора Вікторія виконала змішану композицію з пісень «Digitalization» гурту «MOZGI», «Show me your Love» Тіни Кароль і «Hold on Love» Дана Балана.

Яскравий виступ Вікторії вразив членів журі. «З кожним ефіром ти все сильніша. Ти справжній артист в моєму розумінні. Я ні з ким би не насмілився зробити такий мешап. Тому, що це три талановиті артисти, абсолютно різні пісні, але все це поєднати разом могла тільки ти. Я дякую тобі за твою роботу і пишаюся тобою», - звернувся до нетішинки Дмитро «Монатік».

Протягом ефіру організатори тричі відкривали лінії голосування і щоразу після кожного етапу обнуляли голоси . Таким чином обрали «Голос країни». Проте вже після першого етапу стало відомо, що найменше голосів глядачі віддали Вікторії Олійник і їй довелося покинути шоу. А переможницею дев’ятого сезону проекту «Голос країни» стала Оксана Муха з команди Дана Балана.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую