ye-logo.v1.2

Марина Круть розповіла про підготовку до фіналу нацвідбору Євробачення

Культура 2650
Для конкурсу  KRUTЬ разом із колегами написали пісню «99»
Для конкурсу KRUTЬ разом із колегами написали пісню «99». Фото: із фейсбук-сторінки Марини Круть

Артистка не очікувала такого результату півфіналу.

Хмельницька бандуристка Марина Круть пройшла до фіналу національного відбору на Євробачення. Уже 22 лютого у прямому ефірі Марина змагатиметься із ще п’ятьма учасниками за можливість потрапити на конкурс до Нідерландів.

Про те, як готується до участі у фіналі, питання довкола свого прізвища та власні враження від перемоги, артистка розповіла у прямому ефірі «Сніданку 1+1».

«Я навіть не очікувала, що потраплю у фінал, от в чому справа, – коментує свою перемогу у півфіналі Марина. – Тобто, я знала, що є інші учасники, у яких активна фанбаза, вони відомі. Але те, що я потраплю у фінал, тим паче ще під першим місцем — це для мене особисто шок, як і для більшості глядачів».

Ведучий Сніданку Руслан Сєнічкін попросив Марину показати свій паспорт аби довести, що Круть її справжнє прізвище. На що бандуристка відмовила, через присутність у документі персональних даних.

«Я можу сказати, що Круть — це не псевдонім. Скільки разів не намагалась вигадати якийсь псевдонім, у мене ніколи не виходило це зробити. Тому я просто назвалась KRUTЬ як Круть. Те як написано Круть у паспорті відрізняється від мого сценічного імені KRUTЬ транслітерацією», - зазначали артистка.

На запитання про те, як готується до конкурсу, і чи планує щось міняти або додавати до номера, співачка відповіла досить стримано. І зазначила, що поки секретів не відкриває.

«Чесно, ми думаємо про те як не змінити, а покращити номер. Наразі ми тримаємо це у секреті», - каже Марина Круть.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую