ye-logo.v1.2

Євробачення-2020: як оцінили виступ Марини Круть члени журі та глядачі

Культура 15076
Марина Круть заспівала пісню "99"
Марина Круть заспівала пісню "99". Фото: скрін з відео

У першому півфіналі нацвідбору виступило вісім учасників.

Сьогодні, 8 лютого, відбувся півфінал нацвідбору Євробачення-2020. За місце у фіналі боролась хмельничанка Марина Круть. На народному інструменті – бандурі KRUTЬ виконала пісню «99», яку написала разом Михайлом Клименком та Антоном Бабичем спеціально для конкурсу.

Під час виконання на сцені Марина була одна із бандурою, як розповіла артистка після виступу Сергію Притулі, інструмент їй подарувала мама. Вона ж допомагала фінансово із підготовкою до нацвідбору. І, як виявилось, судячи з коментарів членів журі – усе було не дарма.

«Я сьогодні послухав цю пісню вдома і звернув увагу, що мені було настільки комфортно, і такий гарний цей програш. Все так було органічно. Мені дуже сподобалось. Мама не дарма вкладає у вас гроші»,- зазначив Андрій Данилко.

Тіна Кароль назвала «99» однією із кращих пісень цьогорічного відбору на Євробачення. За її словами, виступ Марини був ніжним, тендітним, зроблений по-своєму щиро. Єдиною рекомендацією від Тіни Кароль — додати до виступу танцюристів.

«Тут не потрібен танець, — заперечив Тіні ще один член журі — Віталій Дроздов. - Єдина проблема, яка тут є, це то що Марина трохи ховаєтесь за бандурою. Марино, виходьте на перший план, ви чудова артистка. Я думаю, ви можете дивувати не тільки тим, що у вас в руках прекрасний інструмент, але й своїм артистизмом».

Дроздов додав, що пісня йому сподобалась, і чим більше він її слухав, тим більше подобалась. Однак, це його і збентежило, оскільки пісня для такого конкурсу має «заходити» з першого разу.

Згідно із результатами суддівського голосування, виконавиця Assol отримала 1 бал, GIO- 2 бали, [О]- 3 бали, Katya Chilly- 4 бали, CLOUDLESS-5 балів, Go-A – 6 балів, Jerry Heil – 7. Максимальний суддівський бал 8 віддали хмельничанці Марині Круть.

Від глядачів Assol отримала -1 бал, [О]- 2 бали, Katya Chilly- 3 бали, GIO- 4 бали, CLOUDLESS-5 балів, Jerry Heil – 6, Go-A – 7 балів. Найвищий бал віддали глядачі KRUTЬ. Таким чином, хмельницька бандуристка потрапляє у фінал нацвідбору Євробачення-2020. 

Нагадаємо, Національний відбір на Євробачення-2020 пройде у три етапи. Перший півфінал відбувся 8 лютого, другий півфінал - 15 лютого. За підсумками двох півфіналів оберуть 6 учасників, які будуть змагатися за перемогу 22 лютого.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую