ye-logo.v1.2

Хмельничанка Леся Нікітюк і «Пацики з Франека» випустили спільний кліп (ВІДЕО)

Культура 4172
 Відео без декорацій та світла. Зняте на смартфон
Відео без декорацій та світла. Зняте на смартфон. Фото: скрін з відео

Їхню музичну композицію у соцмережах називають «гімном карантину».

Відома телеведуча родом з Хмельницького Леся Нікітюк та український гурт PATSYKI Z FRANEKA випустили відео до свого спільного англомовного треку #Stayathome.

Трек, який вони записали на підтримку всіх, хто дотримується карантину і хто втомився від нього, уже кілька тижнів звучить на радіостанціях країни. Сьогодні ж ,четвертого травня, відбулась презентація відеороботи на пісню #Stayathome.

«Приємно, що люди так легко підхопили цей сингл, – цитує Лесю Нікітюк пресслужба Нового каналу. – Адже в пісні всі базові фрази – англійською: I stay at home, I do, Morning exercises… Трек став гімном карантину. Всі почали під нього прибирати в хаті та викладати відео у Tik Tok. Підключайтесь і ви до цього челенджу. Ми не дамо вам набрати зайву вагу під час карантину».

Кліп було знято за дві години у старій будівлі на тлі чорної стіни в центрі Києва. Відео без декорацій та світла. Зняте на смартфон, відповідно до лейтмотиву сьогоднішнього дня, повідомляє Новий канал.

Також PZF та Леся Нікітюк запустили челендж #staytohavetomorrow у соціальних мережах, який уже підтримали блогери, музиканти та селебритіз.

«Stay at home – така позиція має бути у кожного відповідального громадянина нашої країни, – каже Леся. – Хоч як би нам усім не було важко та сумно. Українцям треба триматися й не здаватися».

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую