ye-logo.v1.2

Дівчина з Хмельницького потрапила на «Голос країни»

Культура 26520
Яна заспівала народну пісню у власному аранжуванні
Яна заспівала народну пісню у власному аранжуванні. Фото: зі сторінки проєкту

Вокалістка змагатиметься у команді Тіни Кароль.

Вчора, 21 лютого, вийшов новий випуск проєкту «Голос країни». Серед тих, хто виступив на сцені, запам’яталася глядачам та тренерам 23-річна дівчина з Хмельницького Яна Загоруйко.

Як пише ТСН, дівчина пише сучасні українські пісні та прагне, щоб люди про них знали. Втім, Яна часто чує, що її зовнішність аж ніяк не для сцени. Учасниця не носить високі підбори та не любить яскраві макіяжі, дуже часто її плутають з чоловіком.

«Я музикант. Люблю і пишу сучасні українські пісні. Дуже хочу, щоб люди їх почули. Часто чую що з моєю зовнішністю я не зможу стати співачкою. Не люблю підбори, прикраси, макіяж. Коли показую паспорт в магазині, наприклад, мені кажуть, мовляв, це паспорт моєї сестри», – сказала у сюжеті перед виступом Яна.

Втілювати мрію хмельничанка прийшла із народною піснею «Цвіте терен», яку переробила на сучасний лад.

«Підтримую ЛГБТ-спільноту. Прийшла на шоу, тому що це проєкт про толерантність. Тут оцінюють тільки голос, а не релігію, зовнішність або орієнтацію», – заявила вона.

Під час виступу вокалістки своє крісло розвернула Тіна Кароль. Тож учасниця продовжить боротися за мрію в її команді.

Нагадаємо, також у новому сезоні проєкту змагатимуться артистка Надія Мейхер родом з Волочиського району та вокалістка Міла Нітіч родом зі Старої Синяви.

&

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую