ye-logo.v1.2

Розвернула всі крісла: Міла Нітіч розповіла, чому прийшла на «Голос країни»

Культура 3774
Міла Нітіч стала учасницею нового сезону "Голосу країни"
Міла Нітіч стала учасницею нового сезону "Голосу країни". Фото: з фейсбуку проєкту

Дівчина з Хмельниччини привернула увагу суддів під час сліпих прослуховувань.

На українському телебаченні нещодавно стартував новий сезон вокального шоу «Голос країни. Перезавантаженння». У цьому сезоні оновився тренерський склад проєкту. Серед суддів, які набирають собі команди: Тіна Кароль, Надія Дорофєєва, Дмитро «Монатік» та Олег Винник. Вчора, сьомого лютого, в ефірі «1+1» вийшов новий випуск етапу «Вибір наосліп». Участь у ньому взяла й відома співачка родом зі Старої Синяви Міла Нітіч.

Колись артистка вже спробувала свої сили у цьому проєкті й тепер вирішила повторити. Дівчина вийшла на сцену із піснею Lady Gaga «Look What I Found». Своїм вокалом Міла Нітіч вразила всіх членів журі, розвернувши чотири тренерські крісла. Співачка вирішила продовжити участь у проєкті в команді Тіни Кароль.

Вже після свого виступу в інтерв’ю подолянка розповіла, з якими думками йшла та сцену та для чого їй потрібний «Голос».

«Це не схоже на те, що було десять років тому, коли я була у першому сезоні. Це зовсім інакше. Мене часто запитують: «що ти відчуваєш, коли на сцені співаєш?». Я завжди кайфую, а тут я навіть не пам’ятаю. Все було на автоматі, дуже швидко. Я кайфанула від останніх 30 секунд пісні, - сказала вона. – «Голос» - це новий етап в моєму житті. Зараз у мене нова команда, нові треки, нові пісні, я інша. Мені хочеться тієї енергії, яка допоможе рухатися вперед. Мені хочеться змін. Я змінила стиль музики, мені це подобається. Не все життя співати ж шансон. Найважливіше певно те, що всі зміни відбулися всередині: погляди на життя, відношення до самої себе, до творчості, до людей в цілому і до того, якою б я хотіла себе бачити через п’ять років».

Довідково: Про Мілу Нітіч, справжнє ім'я якої Людмила Нитичук, заговорили 2008 року, коли вона з Хмельницького приїхала до Києва. Тоді вона перемога у «Караоке на Майдані» і стала учасницею 10 сезону проєкту «Шанс». Після виступу їй запропонував співпрацю продюсер Володимир Бебешко. Через два роки співачка отримала нагороди на «Новій хвилі» у Юрмалі. Брала участь у сліпих прослуховуваннях на проєкті «Голос країни» першого сезону. А наприкінці 2019 року пішла від іменитого продюсера і почала працювати над своєю творчістю самостійно.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую