ye-logo.v1.2

Надія Мейхер стала учасницею нового сезону «Голосу країни»

Культура 2258
Надія Мейхер приголомшила своїм виступом у шоу
Надія Мейхер приголомшила своїм виступом у шоу. Фото: зі сторінки проєкту

Відома подолянка розвернула до себе чотири тренерські крісла.

Вчора, 14 лютого, вийшов новий випуск вокального шоу «Голос країни», під час якого на сцені виступила відома артистка родом з Волочиського району, Надія Мейхер. Як пише ТСН, метою її появи у проєкті була не участь, а бажання експериментувати над собою і цікавість, чи впізнають її тренери.

«Я прийшла на «Голос країни», як колись Наталія Могилевська, Злата Огнєвіч і Юрій Ткач. Хочу влаштувати тренерам справжній сюрприз. Цікаво, впізнають вони мене чи ні», - сказала вона.

Заспівала Мейхер одну із своїх найулюбленіших пісень – Mon mec a moi Патрисії Каас та розвернула до себе одразу усіх чотирьох тренерів шоу, які були неабияк здивовані такою учасницею. Олег Винник, MONATIK та DOROFEEVA аплодували стоячи, а Тіна Кароль навіть видерлася на крісло.

Коли настав момент обирати тренера Надія зауважила, що прийшла не для участі у проєкті, зазначивши, що в шоу багато молодих виконавців. Проте її почали вмовляти взяти участь у шоу і почати своє перезавантаження.

«А ти не хочеш перезавантажитись? Ти молода душею. Ти можеш тут відкритись. Ми тебе хочемо! Лишайся. Ти знаєш, це ризик, це виклик тобі як «Танці з зіркам». Я пам’ятаю як ти включилася і сказала «Я зможу все». І тут на «Голосі» ти зможеш», - заявила Тіна.

Зрештою Надія здалася і залишилася у шоу.

«Тіночко, ну ти напросилася, я тоді йду до тебе. Але це така для мене авантюра», - погодилась Надія на участь у проєкті.

Нагадаємо, торік Надія Мейхер брала участь у шоу «Танці з зірками», де змогла увійти в трійку кращих.

До теми: Міла Нітіч розповіла, чому прийшла на «Голос країни».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую