ye-logo.v1.2

«Rock&Buh 2021»: музикантам пропонують взяти участь у рок-фестивалі

Культура 5427
Вхід на фестиваль буде традиційно безкоштовним
Вхід на фестиваль буде традиційно безкоштовним. Фото: ілюстративне з архіву

Прийом заявок від гуртів відкрито.

Днями стартував прийом заявок від музичних виконавців і гуртів, які хочуть виступити на хмельницькому фестивалі «Rock&Buh». Як писав сайт «Є», цьогоріч фестиваль проходитиме 28-29 травня на території аеропорту у форматі автоконцерту.

«Фестиваль ставить перед собою амбітне завдання - популяризацію української рок-музики. Молоді виконавці з усіх куточків України подають заявки на участь. Організатори відбирають кращих і ті виступають на одній сцені з відомими гуртами перед тисячами глядачів», - йдеться у повідомленні

Прийом заявок триває до 10 квітня. Подати заявку можна за посиланням. Оголошення результатів – 1 травня.

Нагадаємо, вп’яте у Хмельницькому планують провести рок-фестиваль «Rock&Buh». Щороку він відбувався наприкінці травня на території Молодіжного парку поряд з міським пляжем. Однак торік карантин вніс свої корективи, і фест вперше пройшов онлайн. Цьогоріч організатори планують його провести у новому форматі. За словами начальника управління культури і туризму Артема Ромасюкова, «Rock&Buh» буде знову «офлайн», але тепер він стане автомобільним фестивалем. Організують його на території хмельницького аеропорту.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую