ye-logo.v1.2

Пономарьов, Круть та інші: Великодня пісня 12 мовами (ВІДЕО)

Культура 9476
Пономарьов об
Пономарьов об'єднав 10 українських зірок, які заспівали різними мовами в одній відеороботі. Фото: із фейсбуку "YULA"

Піснеспів має назву «Христос Воскрес».

Напередодні Світлого Христового Воскресіння українські співаки презентували відео кліп до свята. Композицію обрали непросту – це піснеспів «Христос Воскрес».

Об'єднав колег і друзів український співак і уродженець Хмельницького Олександр Пономарьов. А розпочинається відеоробота із гри хмельницької бандуристки Марини Круть. Менше ніж за добу кліп переглянули понад 370 тисяч користувачів.

«Ідея об'єднатися належить настоятелю грузинського монастиря отцю Серафиму. Саме він нещодавно знайшов Олександра Пономарьова в мережі й написав йому. Композицію обрали непросту – це піснеспів «Христос Воскрес». З давніх часів християни усього світу виконували його однією мовою, але з різними мелодіями. Пономарьов вирішив створити єдину композицію, щоб об'єднати всіх людей», - пише ТСН.

Зйомки відбувались на Київщині

Знімання відео відбувалося у дендрологічному парку на Київщині. Крім Пономарьова пісню виконують 10 українських зірок, які заспівають різними мовами. Ольга Цибульська, Дзідзьо, Злата Огнєвіч, Тарас Тополя, Віталій Козловський, Арсен Мірзоян, Тоня Матвієнко і це не повний список тих артистів, які взяли участь у записі пісні.

Артисти співають різними мовами

Більше того, співак вирішив додати в піснеспів ще й мову Ісуса Христа. Вважається, що він та його учні говорили арамейською. Цю частину пісні виконує сам отець Серафим.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую