ye-logo.v1.2

«Портрет в квадраті» від Віктора Федотова і Нати Дмитрук

Культура 3465
Фото: www.khmelnytsky.com

Молоді хмельницькі фотохудожники представили свою виставку, зроблену за допомогою класичної чорно-білої фотоплівки

38 світлин у тому числі серія фотографій із 11 робіт – усе це зможуть побачити хмельничани протягом місяця. Віктор і Ната кажуть, що їм подобається працювати саме з плівкою тому, що кожна фотографія виходить унікальною. Чорно-біла фотографія приваблює тим, що колір не відволікає людей від вдумливого перегляду. Такі фото є глибшими та більш емоційно навантаженими, вважають майстри. Міський голова Сергій Мельник, привітавши молодих фотографів, вручив їм подяки Хмельницької міської ради та цінні подарунки. Член Національної спілки фотохудожників України Олександр Соленцов теж завітав не з порожніми руками – він привітав Нату з набуттям членства у Національній спілці фотохудожників України. Членом спілки став також став і Сергій Мельник, про що отримав відповідне посвідчення. До речі, Ната Дмитрук – перша жінка-фотохудожник Хмельницького, яка є членом цієї спілки.
Світлини виставлені у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва, що на Проскурівській, 56. виставка триватиме протягом місяці, до 21 липня.

Довідка:
Фотографи Віктор Федотов і Ната Дмитрук народилися у місті Хмельницькому. У шкільні роки відвідували художні школи та студії. Будучи студентами, фотографія їх манила на рівні хобі, кожен мав йти своєю дорогою. Віктор здобув спеціальність інженера-системотехніка, а Ната мріяла про кар’єру журналіста.
У 2008, вже разом вивчали основи та тонкощі світу фотографії. За цей період неодноразово брали участь у фотоконкурсах на місцевому рівні та займав призові місця. Улюбленим жанром стала портретна фотографія.
Вже у 2010 році таке серйозне захоплення переросло у заснування з друзями власного фото-бренду - ІНША СТУДІЯ. Тоді ж організували в Хмельницькому декілька майстер-класів та фотовиставок. Сьогодні студія на постійній основі співпрацює з журналом «Проскурівський телеграф», виконуючи зйомки для обкладинок та статей з відомими людьми міста та всеукраїнським журналом «Організатор».
Сьогодні основним жанром, в якому працюють та прагнуть постійно удосконалюватися Ната і Віктор, є портретна фотографія. Намагаються популяризувати аналогову фотографію.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую