ye-logo.v1.2

Центром Хмельницького проїде велопарад у вишиванках

Культура 1949
У понеділок, 23 серпня, в Хмельницькому влаштують велопарад у вишиванках
У понеділок, 23 серпня, в Хмельницькому влаштують велопарад у вишиванках. Фото: ілюстративне з архіву

Долучитися до події запрошують всіх охочих жителів міста.

У День Державного Прапора України у Хмельницькому запланували провести патріотичний велопарад у вишиванках. Містянам пропонують одягти національне вбрання та взяти участь у заході, прикрасивши свій велосипед державними символами, стрічками та прапорцями. Збиратимуться велосипедисти біля кінотеатру Шевченка, а потім колоною проїдуть центральними вулицями міста.

Як зазначають у пресслужбі міської ради, збір учасників запланований 23 серпня о 10:30. Старт велопараду відбудеться об 11-ій годині.

Вже після велопараду для дітей на майданчику біля кінотеатру Шевченка проводитимуть конкурси та вікторини. Розпочнуться розваги о 12-ій годині із малюнків на асфальті для дітей віком 5-12 років. Також на дітлахів очікують: аквагрим із символікою України; вікторина «Мандруй Україною» (гра про знання України, її культурних пам’яток, традицій, звичаїв тощо); спортивні естафети, показові виступи та майстер-класи.

Нагадаємо, цього ж дня у Хмельницькому планують запуск у небо прапора розміром 12х18 метрів. Підніматимуть за допомогою дронів. Польоти стяга відбудуться чотири рази протягом дня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую