ye-logo.v1.2

У столиці відкрили керамічне панно, до створення якого долучились майстри та діти з Хмельниччини

Культура 1701
Майстри разом з дітьми створили понад 350 унікальних плиток
Майстри разом з дітьми створили понад 350 унікальних плиток. Фото: зі сторінки проєкту

Нині арт-об’єкт прикрашає урбаністичний простір Національного комплексу «Експоцентр України».

У неділю, 31 жовтня, у Києві відкрили керамічне панно «Вікна», яке творили майстри та діти майже з усієї України. До його створення долучились також майстри та діти з Хмельниччини. Нині арт-об’єкт прикрашає урбаністичний простір Національного комплексу «Експоцентр України».

За словами органзіторів, «Вікна» - це проєкт, що залучив професійних керамістів та групи дітей по всій Україні задля співтворення великого арт-об’єкту, що стане прикладом креативного перевтілення урбаністичних просторів. Задля цього об'єдналися 17 досвідчених керамістів з 16 точок України. Майстри разом з дітьми створили понад 350 унікальних плиток. А розмір панно складає 27 квадратних метрів. 

Нагадаємо, що свої міста до дитячого проєкту долучили Микола Величко зі Старокостянтинова та Леся Падун з Полонного.

Нині панно прикрашає урбаністичний простір Національного комплексу «Експоцентр України». Фото: зі сторінки проєкту

«Ми знаємо радість творчого моменту і в нашому проєкті відчиняємо «Вікна» для наших діток з України», - зазначають автори ідеї. Проєкт покликаний довести, що єдність митців і громади може стати початком чогось великого і дуже важливого.

Арт-об'єкт складається з надзвичайно стійких зображень, які не залежать від погодних умов, а відтак стануть окрасою урбаністичного простору надовго. Фото: зі сторінки проєкту

Фінальний результат чекає на глядачів у Києві на території Національного коомплексу «Експоцентр України». За словами кураторів, арт-об'єкт складається з надзвичайно стійких зображень, які не залежать від погодних умов, а відтак стануть окрасою урбаністичного простору надовго.

Читайте також: Інклюзивний креативний простір презентували у Хмельницькій обласній бібліотеці для дітей

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую