ye-logo.v1.2

Марина Бех-Романчук знялась у кліпі гурту Антитіла

Культура 2920

У кадрі не тільки одна з найсильніших легкоатлеток світу, а й спортсмени любителі.

Сьогодні, 12 листопада, - прем’єра кліпу на пісню «Стань» гурту Антитіла. Це пісня про життєвий шлях та внутрішню силу втілювати мрії. У кліпі знялась відома хмельницька легкоатлетка Марина Бех-Романчук.

За словами фронтмену гурту Тараса Тополі, бігові доріжки в кадрі – це відображення дороги життя, великий простір, де кожен біжить по своїй лінії до мети. 

«Зйомки кліпу проходили в легкоатлетичному манежі в Києві. Наші герої рухаються вздовж доріжок, які символізують їхній життєвий шлях. В кадрі - олімпійські чемпіони, спортсмени любителі та професіонали», - розповів Тарас Тополя. 

За словами соліста гурту, кожен зможе впізнати в певних кадрах себе або когось зі свого оточення. А ще у кліпу досить неочікуване завершення. По суті, історія відео починається у його фіналі, а якщо зануритися у відео ще глибше, то розумієш що у ньому немає ні початку ні кінця.

«Шалений досвід, море емоцій і фантастичний результат», - ділиться своїми враженнями Марина Бех-Романчук.

«Стань» - це третя пісня майбутнього альбому, прем’єру якого Антитіла запланували на початок 2022 року. Після випуску альбому гурт вирушить у тур, де презентує новий альбом.

Читайте також: Хмельницька письменниця Ольга Саліпа отримала премію «Гранд Коронації слова»

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую