ye-logo.v1.2

Афіша Хмельницького на вихідні: костюмований забіг, концерт на Різдвяному ярмарку

Культура 2710
Куди піти на вихідні, читайте в нашій афіші
Куди піти на вихідні, читайте в нашій афіші. Фото: автора

Програма заходів на 17-19 грудня.

У Хмельницькому тривають святкові зимові гуляння. Незабаром на сцені Різдвяного ярмарку відбудеться тематичне свято до Дня Миколая. Дітям готують казкову програму, а дорослим концерт. Також у центрі міста влаштують костюмований благодійний забіг, долучитися до якого може кожен охочий.

У місті продовжують збирати гроші на лікування дворічної Софії Коваль. Цієї суботи в місті відбудеться фестиваль добрих справ, щоб підтримати маленьку хмельничанку.

Також нагадаємо, в театрі ляльок нещодавно запрацювала резиденція святого Миколая. Вона стала продовженням Різдвяного ярмарку і діятиме до 9 січня. Крім безпосередньо зустрічі зі святим Миколаєм, на дітлахів очікують ігри та лялькові вистави

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (17 грудня)

Концерт Академічного симфонічного оркестру "Christmas Symphony"

Зустрічайте незабутній подарунок від Хмельницької обласної філармонії на день Святого Миколая – естрадний концерт світових хітів "Christmas Symphony". З радістю запрошують Вас завітати до новорічної музичної феєрії, що приготувала Хмельницька обласна філармонія!. У цей вечір пропонують Вам відчути присмак зимової казки, що своїми дивами ось-ось огорне увесь світ.

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Субота (18 грудня)

Фото: ілюстративне з архіву

Фестиваль "LIVE FOR LIFE" (Наживо для життя Софії Коваль)

В "Арт Пабі" відбудеться фестиваль добрих справ "Live For Live", який присвячений цьогоріч підтримці Софії Коваль.
У дівчинки рідкісна генетична хвороба — спінальна м’язова атрофія. Врятувати її може укол препаратом “Zolgensma”, який коштує 2 мільйони 300 тисяч доларів. Традиційний благодійна програма "Наживо для життя" збере навколо себе поціновувачів хорошої музики на будь який смак. Наживо для життя Софії співатимуть: YANA SVOYA; KATE SOUL; П'25; БАБАЙ; FARINHATE.

Коли: 18:00
Де: "Арт Паб", вул.Подільська, 93
Вартість: 200 гривень

Неділя (19 грудня)

Фото: ілюстративне з архіву

Свято до Дня святого Миколая

У день святого Миколая в новорічному містечку теж триватиме святкова програма. .для малечі готують театралізоване дійство «У Хмельницький поспішає Миколай», потім відбудеться виступ гурту «Пациків з Франека». Завершуватимуть вечір на Різдвяному ярмарку лазерним шоу.

Коли: 17:00
Де: Різдвяний ярмарок, вулиця Проскурівська

Благодійний костюмований забіг

День святого Миколая, в Хмельницькому влаштують благодійний костюмований забіг. Відбудеться дійство біля кінотеатру Шевченка. До забігу пропонують доєднатися усіх бажаючих хмельничан. Обов’язкова умова – костюмований одяг. Фантазію бігунів не обмежують, це може бути щось новорічно-різдвяне або ж мультяшне.

Коли: збір о 9:00
Де: сквер Шевченка
Вартість: 350 гривень

Дитячий новорічний ранок у філармонії

З 19 грудня, до Дня Святого Миколая Хмельницька обласна філармонія щиро запрошує своїх друзів та гостей на дитячі новорічні ранки біля Новорічної Ялинки! Святкова програма покличе вас до зимової казки, де діти світяться радістю, а батьки добром, де панує любов і дива стають реальністю. Жива музика, захоплюючі завдання та конкурси, запальні танці, а також яскраві новорічні фото-зони.

Коли: 11:00
Де: обласна філармонія, Гагаріна, 7

Вистава «Мауглі»

Найкращим подарунком до Свята Миколая, звичайно буде диво і казка! Театр Старицького робить подарунок усім нашим глядачам та запрошує на прем’єру казки «Мауглі» за відомим твором Кіплінга. Неймовірна музика, фантастичні костюми та неперевершена гра акторів допоможуть вам перенестись у загадковий світ диких джунглів.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Вистава «Ой не ходи Грицю, та й на вечорниці»

Важко від серця відривати того, кого любиш. А надто, коли ця любов дорожча за життя! У драмі «Ой не ходи, Грицю, та й на вечорниці» йдеться про жагуче кохання, яке межує з трагічними наслідками! Відома українська драма про любовний трикутник, в якому щастя вкрадене в усіх головних героїв, не залишає байдужими глядачів.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 80-150 гривень

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую