ye-logo.v1.2

Хмельничан запрошують на благодійний костюмований забіг

Спорт 1814
До забігу пропонують доєднатися усіх бажаючих хмельничан. Обов
До забігу пропонують доєднатися усіх бажаючих хмельничан. Обов'язкова умова – костюмований одяг. Фото: ілюстративне bnn-news.com

Зібрані під час заходу кошти передадуть дитячому будинку «Берізка».

19 грудня, в День святого Миколая, в Хмельницькому влаштують благодійний костюмований забіг. Відбудеться дійство біля кінотеатру Шевченка. До забігу пропонують доєднатися усіх бажаючих хмельничан. Обов’язкова умова – костюмований одяг. Фантазію бігунів не обмежують, це може бути щось новорічно-різдвяне або ж мультяшне.

Як розповідає Ірина Білявець, одна із засновниць бігового клубу «FlashRun», котрий організовує захід, - забіг буде благодійним, тож оголошувати переможців не будуть. Усі зібрані під час заходу кошти передадуть дитячому будинку «Берізка». Утім, зазначають організатори, перших 70 людей, котрі стануть учасниками забігу, отримають крім подарунків від партнерів акції, ще й авторську пам’ятну медаль.

Вартість участі в забігу – 350 гривень. За ці гроші організатори обіцяють долучити учасників до доброї справи та дати спробувати свої сили на одній із запропонованих дистанцій. Їх буде три – на один, три та п’ять кілометрів. Стартуватимуть учасники від кінотеатру Шевченка та бігтимуть навколо скверу імені Шевченка (одне коло дорівнює одному кілометру).

Всіх, хто хоче доєднатися до благодійного забігу, просять попередньо зареєструватись на змагання тут: https://bit.ly/3m4SDYQ

План проведення забігу:

8:30 - 9:45 - підтвердження реєстрації учасників та перевірка костюмів і вручення подарунків від спонсорів;
9:50 - відкриття стартових коридорів;
10:00 - старт учасників забігу;
11:00 - 12:00 – спільні розваги, чаювання та спілкування учасників забігу.

Читайте також: День Миколая на Різдвяному ярмарку: свято для дітей і Пацики з Франека

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую