ye-logo.v1.2

Як поліцейська з Хмельницького скористалася другим шансом на «Голосі країни»

Культура 4427
Хмельничанка ненадовго затрималася в проєкті
Хмельничанка ненадовго затрималася в проєкті. Фото: скрін з відео

Тренери-джокери не взяли хмельничанку в наступний етап.

Цього сезону в шоу «Голос країни», який виходить на каналі 1+1, нововведення – крім чотирьох основних тренерів, є тренери-джокери, які збирають п’яту команду. У кожному епізоді «сліпих прослуховувань» вони можуть врятувати не більше двох учасників, до яких не розвернулися основнні судді.

Минулого випуску вокального проєкту джокери подарували «другий шанс» поліцейській Катерині Білоус з Хмельницького. Хмельничанка вийшла у службовій формі та виконала пісню Біллі Айліш «No Time To Die». Попри бурхливу реакцію залу, жоден із суддів не розвернув своє крісло. Вони відзначили гарні вокальні здібності дівчини, однак порадили їй більше позайматися та приходити наступного року. Ситуацію змінили тренери-джокери – Катерина опинилася в їхній команді. Правда, тимчасово.

Склад п’ятої команди постійно змінюється: у наступний випуск тренери можуть провести тільки двох учасників. Digital-версії спецпроєкту «Другий шанс» виходять окремо на YouTube-каналі «Голосу країни». Там тренери-джокери обирають, хто з обраних вокалістів йде з ними далі, а хто покине проєкт.

Поліцейська з Хмельницького заспівала на «Голосі країни».

В останньому випуску спецпроєкту, крім Катерини Білоус, тренери також працювали з гуртом «SPIV BRATIV». Раніше вони вже відібрали в команду «Гуляйгород» і Лізу Овраменко.

Хмельничанка ще раз заспівала пісню Біллі Айліш - цього разу переодягнена з службової форми та враховуючи рекомендації зіркових тренерів.

«Я розумію, що форма – твоя гордість. Але коли ти співаєш, це зовсім інша твоя сторона – більш ніжна, більш чуттєва, інколи більш рокова. Ми всі поюбачили, що ти поліцейська, ти молодець, але більше мені подобаєшся, коли співаєш так», - сказала лідерка гурту «KAZKA», тренерка Олександра Заріцька.

Порадившись, тренери-джокери прийняли рішення: далі в «Голос країни» йдуть гурт «SPIV BRATIV» і Ліза Овраменко. Катерині ж вони подарували сертифікат.

«Ти немовірно крута, у нас з’явився конект. Ти прислухалася до порад, але я хвилююся, що надалі все рівно довелося б попрощатися з тобою. Бо дуже багато конкурентів. На цьому етапі ти більше не братимеш участь в «Голосі», але в тебе є потенціал, тому ти отримаєш сертифікат від викладачів «Голосу країни», - додала Олексндра Заріцька.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую