ye-logo.v1.2

Театр в умовах війни: у Хмельницькому запрошують на безкоштовні вистави

Культура 3726
Театральні покази відбудуться для дорослих і дітей
Театральні покази відбудуться для дорослих і дітей. Фото: ілюстративне з архіву

У вихідні в театрі Старицького покажуть благодійні спектаклі.

Аби відволіктися від жахіть війни, отримати позитивні емоції, у Хмельницькому продовжують безкоштовні покази вистав. У минулі вихідні в театрі Старицького відбулися благодійні театральні виступи для дорослих і малих глядачів. Тепер хмельничан і гостей міста знову запрошують на спектаклі до театру.

«Готуємо цікаві вистави і робимо їх благодійними. У нас будуть стояти скриньки для збору коштів на ЗСУ. Хто зможе, зробить добровільний внесок. Працюємо зараз під гаслом: «Відвідайте театр – отримайте емоції, підтримайте ЗСУ», - розповідає керівниця літературно-драматургічної частини театру Марина Бортник Гулевата.

У суботу, 9 квітня, о 16:00 в театрі Старицького (Соборна, 60) покажуть іронічну комедію «Приборкання норовливої» за п’єсою Вільяма Шекспіра. У неділю, 10 квітня, о 12:00 відбудеться показ дитячої вистави «Дюймовочка та Метелик». Того ж дня, о 16:00 покажуть «Кайдаші».

«Попереднього разу до нас дуже багато людей прийшло. На дитячій виставі дві третіх залу було заповнено. Малеча гарно сприймала побачене. Видно, що прийшло багато переселенців. Вони по-іншому сприймають наші вистави. В інших місцях аплодують, по-іншому дивляться, - додає Марина. - На дорослій виставі теж був майже весь зал. Патріотичні гасла, аплодисменти стоячи, позитивні відгуки від глядачів. Людям необхідно було відволіктися від теперішньої буденності».

Додамо, також Хмельницький театр ляльок готує прем’єру вистави під назвою «Золотий бичок».

До теми: Війна на парканах Хмельницького – автори вуличних малюнків розповіли про створені роботи

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую