ye-logo.v1.2

«Присвята кожному українцю, хто прожив 100 днів війни», - Марина Круть презентувала нову роботу (ВІДЕО)

Культура 2438
Більшість  людей з команди, хто працювали над створенням відео “Скажи мені Боже” -   друзі та колеги Марини, які тимчасово переїхали до Хмельницького з Києва на початку війни
Більшість людей з команди, хто працювали над створенням відео “Скажи мені Боже” - друзі та колеги Марини, які тимчасово переїхали до Хмельницького з Києва на початку війни. Фото: facebook.com/bandurakrut

Прем'єра відбулася у сотий день повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Сьогодні, 3 червня, виконавиця «Krutь» (Марина Круть), презентувала нове відео на власну пісню «Скажи мені Боже». Її Марина Круть написала ще в 2019 році, та нині вона набула нового сенсу. «У 2022 - це пісня про війну. Присвята кожному українцю. Хто прожив 100 днів війни», - йдеться в описі до відеороботи.

Відео знімали 21 березня в Хмельницькій обласній філармонії . Разом із Мариною Круть - музиканти симфонічного оркестру обласної філармонії, бек вокалісти та вокалістки Ольга Косевич, Іван Варава, Вікторія Гунченко, Ілона Ставінська, Назар Поляков. Знімальну групу очолив український кінопродюсер Андрій Корнієнко.

«Уже 100 днів триває війна. Півроку тому я не могла подумати що моє покоління, наші діти й батьки застануть цю страшну війну. В дитинстві мені здавалось, що ветерани - це сиві діди, я не могла уявити, що ветеранами війни стануть мої близькі й друзі, - написала Марина Круть. - Це дуже важке усвідомлення. Мистецтво говорить наперед. Ця пісня десь виринала із мене у сонячному 2019, аби у 2022 набути нового сенсу. Над створенням Скажи мені Боже (live with symphonic orchestra) працювало 70 людей. Всі безкоштовно. Я безмежно вдячна кожному. Мені надважливо донести всьому світу емоціі, що ми відчували в березні 2022 і відчуваємо сьогодні».

Нагадаємо, наприкінці квітня Марина Круть на аукціоні продала аркуш поштових марок «Русскій воєнний корабль, іді...!» за 51 тисячу гривень, щоб спрямувати ці гроші на потреби захисників України. А в березні вона в Хмельницькому заспівала просто неба, щоб підтримати військових, а також тих, хто приїхав до міста з різних куточків країни.

Читайте також - «Усім нескоренним братам і сестрам»: бандуристка Марина Круть заспівала про війну

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую