ye-logo.v1.2

«Цей сон, цей сон мені щоночі сниться» - Леся Нікітюк випустила нову гумористичну пісню

Культура 26145
Після шикоромасштабного вторгення росії Леся Нікітюк активно займається волонтерством, а ще встигає розважати українців сатиричними піснями
Після шикоромасштабного вторгення росії Леся Нікітюк активно займається волонтерством, а ще встигає розважати українців сатиричними піснями. Фото: ілюстративне з архіву

Відома телеведуча підтримує бойових дух українців.

Леся Нікітюк продовжує піднімати настрій українцям гумористичними піснями. Цього разу відома хмельничанка випустила пісню у колоборації з народним артистом України Степаном Гігою.

Новий трек записали за мотивами хіта «Цей сон, цей сон». Нікітюк вчергове висміяла росіян, тепер співавши про сон, який може стати реальністю завдяки українській армії.

«Сміятися з росіян не набридне, напевно, ніколи, тому що вони регулярно підкидають нові приводи для стьобу. Нова пісня — спроба уявити, що буде з росіянами, якщо втіляться в життя їх найбільші страхи, — процитували Лесю на сайті «Нового каналу». — Ця історія — для підняття морального духу українців. Ми сильні та обов’язково переможемо! І ця пісня заряджена на пермогу! З нами Бог, з нами правда, з нами ЗСУ — всі захисники та захисниці!»

Нагадаємо, раніше телеведуча з Хмельницького Леся Нікітюк записала сатиричну пісню про «біологічну зброю». Хмельничанка переспівала народну пісню «Сіла птаха» і потролила російських окупантів. Зокрема, у новому варіанті пісні йдеться про птахів, які стали на захист України. Також телеведуча висміяла російський крейсер, який був потоплений українською ракетою «Нептун». В основу нової композиції лягла пісня «Залишайся, хлопче, з нами» з мультика «У синьому морі, у білій піні».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую