ye-logo.v1.2

«Шок Денс» отримав міжнародне визнання

Культура 3690
Фото: з архіву ансамблю

Танцювальний ансамбль Хмельницької дитячої школи мистецтв «Шок Денс» повернувся з Міжнародного конкурсу з нагородою найвищого ґатунку.

На конкурс мистецтв «Радость на берегу», що проходив 21-23 червня у болгарському містечку Бургас, з’їхалися конкурсанти з Польщі, Росії, Болгарії та України. Боротися за першість з нашого міста поїхала четвірка дівчаток – Анастасія Толмачова, Анастасія Кузнєцова, Ярослава Назаренко, Крістіна Шостак, які виступали у другій віковій групі. «Дорога була важкою, довелося шість годин простояти на Румунському кордоні, – розповідає керівник ансамблю Леся Крупельницька. – Але коли ми, нарешті, приїхали, і діти побачили море, це компенсувало всі перенесені труднощі».
Протягом чотирьох днів до початку конкурсної програми дітям довелося репетирувати прямісінько в холі готелю, де вони проживали, тож відпочиваючі у цьому готелі мали нагоду щодня бачити «живу» шоу-програму.
Змагання проводилося за різними мистецькими напрямками: вокал, гра на музичних інструментах, хореографія, акторська майстерність та сценічне мистецтво. Одних лише танцювальних колективів до Бургаса приїхало дванадцять. Юні хмельничанки виступили у категорії «Сучасні танці» та виконали два танцювальні номери – «Веселі парасольки» і «Танець веселих пінгвінів». Другий з них підкорив членів журі і приніс колективу Гран-прі конкурсу. Вражені хореографічною майстерністю подолянок, організатори вже запросили «Шок Денс» взяти участь у наступному фестивалі. «Наступного року ми плануємо їхати до Болгарії вже більшим складом», - ділиться планами на майбутнє Леся Вікторівна.
Гран-прі, привезений з Болгарії, став першою нагородою міжнародного масштабу в активі танцювального колективу. Проте на теренах рідної землі «Шок Денс» добре знаний завдяки участі у всеукраїнських та обласних танцювальних конкурсах.
Оксана ПАЛЯНИЦЯ

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую