ye-logo.v1.2

У Хмельницькому продовжують облаштовувати криївку

Культура 2193
Кімнату, де має бути музей-криївка, обшили деревом
Кімнату, де має бути музей-криївка, обшили деревом. Фото: пресслужби міської ради

Експозицію майбутнього музею наповнюють експонатами.

У Хмельницькому тривають роботи з облаштування музею-криївки. Паралельно з будівельними роботами працівники займаються облаштуванням експозиції, яка буде розміщена в криївці та допоможе краще познайомитися із цим історичним періодом. Про це зазначають у пресслужбі міської ради.

«Вже замовлені та готові інформаційні стенди, які дозволять відвідувачам краще зрозуміти події тих часів, побачити, в яку форму одягалися воїни УПА. На стендах детально розписані назви елементів військового одягу українських повстанців», - йдеться у повідомленні.

Музей облаштовує спортивно-культурний центр «Плоскирів». Зазначають, що криївка стане не тільки музеєм, але й місцем, де можна буде випробувати різноманітні активності.

«Готові оригінальні листівки, які відвідувачі криївки зможуть взяти собі на згадку. На титульній стороні листівки зображений дереворит відомого художника УПА Ніла Хасевича, де поміж інших героїчних жертв згадуються Крути. Відвідувачі зможуть також на зворотній стороні листівки поставити оригінальний штамп з символікою УПА», - додають у пресслужбі.

Нагадаємо, влітку майбутню криївку на Гречанах прикрасили масштабним муралом.

Відвідувачі криївки зможуть взяти собі на згадку листівки.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую