ye-logo.v1.2

Пісня про Щекавицю, мотиваційні треки та новинки від Vivienne Mort, MamaRika, ХАС: підбірка нової української музики

Культура 4257
Української музики стає більше
Української музики стає більше. Фото: korupciya.com

Українці активно створюють мотиваційні пісні під час війни.

Попит на українську музику стимулює виконавців творити більше. Частина пісень є мотиваційними, які надихають українців працювати на перемогу.

Тож кількість прем’єр дозволяє робити підбірки нової української музики частіше.

Виконавиця запального хіта «Вечорниці» SKYLERR випустила новий трек “Дзвін”. Цю пісню вона записала із молодою артисткою SANARIA.

“Трек «Дзвін» про звабливість українських дівчат та їхню неповторну вроду, яку виконавиці намагалися максимально передати в кліпі. Гарячий український балет, пристрасні співачки, неповторні танці та відверте вбрвння — це далеко не все, чим здивує музичне відео”, - йдеться в описі під відео.

Менш ніж за тиждень відеокліп зібрав понад 150 тисяч переглядів та потрапив до переліку найбільш популярних музичних українських відео на Youtube.

Автор пісні “ЗСУ”, переможець "Голосу країни-11" з команди Наді Дорофєєвої Сергій Лазановський, створив новий запальний трек.

 “Переможна пісня” про те, що наша країна обов’язково звільнить свою землю від окупантів і тоді в Україні буде свято. Відео на пісню зібрало понад 200 тисяч переглядів.

Гурт Vivienne Mort випустив першу повноцінну пісню з початком російського вторгнення в Україну. Цього тижня презентована пісня “Друже мій”.

“Незліченна кількість домашніх, диких тварин і навіть птахів з початком повномасштабного вторгнення теж опинилися в зоні бойових дій. Вони потрапляють під обстріли, залишаються без сім‘ї та домівки.

Готовністю людей прийти їм на допомогу і визначається рівень людяності. Це відео ми присвячуємо всім волонтерам, які самовіддано рятують українських тварин від смерті. Я знаю військових, які возять за собою двох врятованих собак та двох котів. Таких військових багато. В той час, як для ворогів людське життя нічого не означає, українці рятують кошенят, їжаків, пташенят, всіх, кого можна вирвати з лап несправедливої смерті, і їх ніхто до цього не примушує. Вони роблять це за покликом серця.

Вони репрезентують Україну в світі, як гуманну країну”, - йдеться у описі під відео.

Співачка MamaRika випустила чергову пісню.

“Всі ми родом з дитинства… І коли болить душа, подумки повертаємось до рідної хати, де трава була така висока, а мамині обійми ховали від всіх бід…Зараз ми розкидані по світу, але тільки на рідній землі дихаємо вільно, бо тут наше щастя…

«Щастя» – пісня, яка повертає у найкращі миті нашого життя, у найтепліші куточки пам’яті, повертає додому…В країну дитинства, де хочеться заховатися від всіх і знову стати маленьким”, - написала співачка під відео.

Гурт “Труба” презентував пісню, присвячену харківській бригаді територіальної оборони. Пісня “Соняшник” написана до Дня ТРО. У відео є кадри навчань харківських захисників.

Український хіп-хоп виконавець та радіоведучий ХАС написав пісню “Ну, постривай”. Це ще одна композиція про те, що українці, які слухають російську музику, таким чином, фінансують ракетні обстріли своїх міст.

Співак заборонив ділитися відео свго треку

“І ти на стрімі трекі галимі додав до плейлистів, податки з купівлі зірвали будівлі у твоєму місті”, - йдеться у пісні.
Цю саму проблему піднімав у своїй пісні “Платиш Мордору” Еван Колін.

Thekomakoma - виконавець з Тернопільскої області, який проживає в Києві. Цього тижня вийшов його новий альбом.

Пісня “Родина” з нового альбому виконавця, а в кліпі знялася родина пані Наталії, дім якої у Чернігівській області було зруйновано на початку вторгнення. Музикант разом із небайдужими зібрав 200 000 грн на його відновлення, пише видання “Слух”.

Нещодавно “Сайт “Є” писав про пісню “Ти мені дуже”, яка стала однією з найпопулярніших у додатку Shazam в Україні. Цього тижня один з виконавців цієї пісні Томмі Версетті презентував нову роботу “Мені тебе не треба”.

Пісню він записав разом з учасницею “Голосу країни” - співачкою MAEVE. Цікаво, що співак не розкриває свою особистість, а обличчя приховує за маскою.

Репер Макс Бурла, який став відомий завдяки пісні “Рідна”, презентував пісню “Доля”.

У соцмережі Тік-Ток ролики на цю пісню переглянули вже майже 600 тисяч разів.

Камалія, яка завдяки чоловікові-мільярдеру Мохаммаду Захуру вважається найбагатшою співачкою України, презентувала новий кліп. Вона заспівала разом з українським репером Paul Hank пісню “Кулями”.

Цього разу режисер Олена Вінярська показала найстрашніші спогади KAMALIYA, які вона пережила від початку війни.

Зруйновані будинки, підірвані автівки, окуповані міста… Жах, страх та шалена пристрасть співачки — коні. Нагадаємо, що після того, як ЗСУ звільнили Бучу, зірка дізналася, що рашисти розстріляли її коней і замінували стайню.

"Пісню "Кулями" для мене написали чернігівські автори, які особисто пережили всі жахіття російської агресії. Коли її співаю, ледве стримую сльози! Вірю, що Україна переможе, дякую ЗСУ за наші звільнені міста! Дякую, що життя продовжується!", — коментує KAMALIYA.

Сьогоднішня підбірка також матиме бонус.

Загроза ядерного удару не зламала українців, які намагаються бути у гарному гуморі навіть перед обличчям ядерної загрози. Тож у мережі з’явився мем про “оргію на Щекавиці” - горі у Києві, де зберуться українці під час ядерного вибуху. Цей мем надихнув гурт "Two from Zoo" на створення тематичної пісні.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую