ye-logo.v1.2

«Лісапетний батальйон» та Наталія Фаліон презентували «пісню з перчиком»

Культура 33846
Відео на пісню переглянули вже майже 15 тисяч разів
Відео на пісню переглянули вже майже 15 тисяч разів. Фото: з фейсбук-сторінки гурту

Пісня була написана давно, але на концертах її не виконували.

Гурт «Лісапетний батальйон» з села П’ятничани, що на Чемеровеччині, відомий своїми веселими та жартівливими піснями, презентував цього тижня пісню «Я тебе залишаю».

Відео на пісню виклала на своєму каналі лідерка гурту Наталія Фаліон. За два дні кліп переглянули вже майже 15 тисяч разів.

«Я тебе залишаю» - пісня написана кілька років тому, але жодного разу не виконувалась на концертах. Все тому, що це пісня з перчиком, я б сказала з доброю перцюгою», - написала в описі до пісні солістка гурту Наталія Фаліон.

Сама пісня - про стосунки чоловіка та жінки, а саме - про момент, коли жінка повідомляє вже колишньому, що в неї є новий коханець.

«Як тобі сказати, щоб без слів, щоб ти тільки вірно зрозумів, на гітарі інший гітарист дьоргає за струни вже пару днів», - звучать слова з пісні.

Нагадаємо, що в гурту є не лише жартівливі пісні. 26 березня, на ютуб-каналі гурт виклав пісню «Зібрались бабоньки». Співочі землячки попередили путіна та всіх його поплічників-рашистів, що кожного окупанта українці на нашій землі перетворять на перегній.

У відео до пісні також використали кадри з тих звірств та руйнувань, які чинять росіяни, руйнуючи наші міста і села.

Також нагадаємо, що сайт «Є» робить щотижня підбірки нових україномовних пісень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую