ye-logo.v1.2

Jerry Heil, Анна Трінчер, Shumei, Леся Нікітюк, Назар Ільчишен: нова підбірка української музики

Культура 4130
Нові пісні українських виконаців
Нові пісні українських виконаців. Фото: media.acc.cv.ua

Нові пісні також записали два виконавці з Хмельниччини.

Цього тижня одразу шість нових україномовних пісень потрапили до музичних трендів на Youtube.

Анна Трінчер представила цього тижня нову пісню “Зай”. Кліп на цю пісню входить до топ-3 популярних музичних відео цього тижня.

“ЗАЙ - це історія кожного з нас, хто сумує за своїм: за спогадами улюбленого села та міста, за дотиком близької людини, за смаками з дитинства, запахом рідного дому та простими, але такими життєво важливими речами.

Ідея кліпу полягає у легкості повернення додому, кліп знімався влітку, тому головні герої оповиті теплом. У сюжеті кліпу відома таролог Людмила Хомутовська порадила мені попри біль і втому їхати додому, бо дорога буде легкою, і по дорозі мені зустрічатимуться чуйні та такі “свої люди”, - йдеться в описі під відео.

Відео на цю пісню переглянули понад 400 тисяч разів.

Співачка та блогерка Jerry Heil представила пісню “Козацькому роду”.

Як пише “24 канал” для артистки це особлива робота, оскільки, почавши навчання на композитора до кінофільмів, вона хотіла оркестровим звучанням передати велич свого народу, зробити цю пісню саундтреком сьогодння українців. Тепер під цей трек військові ЗСУ часто викладають відео. Схоже, що ця пісня таки підтримує їх моральний дух.

У пісні "Козацькому роду" Jerry Heil заспівала про славетних українських козаків і згадала головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного, який став "пеклом раші суджений".



Кліп на пісню займає шосту сходинку серед популярних музичних відео на Youtube в Україні. Кліп переглянули 350 тисяч разів.

Крім того, Jerry Heil цього тижня долучилася до пісні “Posmakuj”, яку виконала разом з Alyona Alyona та польським репером Trill Pem.

У тексті композиції йдеться про переможну силу підтримки двох людей, які розділили спільну долю та страждання.
"Кожна людина шукає для себе підтримки: чи це її друг, чи це бог, чи це її кохана людина… – неважливо. Важливо, що коли людина не одна, а їх двоє, відбувається синергія й стає набагато більше щастя та любові", – написала у своєму Instagram Alyona Alyona, пише Таблоід.

Молодий український артист Олег Шумей (Shumei) під час війни випустив вже кілька робіт, які стали відомими та включаються до різних рейтингів пісень українських виконавців. Так трек "Тривога", що починається зі звуку сирени. Її виття ще довго дзвенітиме у вухах українців. А пісню “Біла тополі” включають до обов’язкового прослуховування пісень, які зроблені під час війни.

Нова робота виконавця - пісня “Мальви”. «Балада про мальви» — це пісня Володимира Івасюка на вірші Богдана Гури у новому виконанні.

Кліп вже входить в топ-10 популярних музичних відео в Україні. Відео вже переглянули понад 250 тисяч разів.

Світлана Лобода (LOBODA), яка багато років жила та будувала кар'єру в росії, випустила ще одну україномовну пісню. раніше “Сайт “Є” писав про пісню “Молитва”. Це була реакція співачки на війну.

Нова пісня називається “Два незнайомці”.

“В кожної пісні - своя історія і своя доля. «Два незнайомці» з’явилась в момент, коли життя здавалося суцільними руїнами.

В ній я чула крихку надію і якийсь світлий сум…

Війна оголила найбільш болючі місця і перетворила в незнайомців тих, кого я колись вважала близькими людьми. А багато з тих, хто ще вчора був незнайомцем, став частиною мого життя.

Любов - єдине, на що залишається сподіватися в світі, де так багато зла.

і нехай ваші кохані люди ніколи не стануть вам чужими”, - написала співачка про нову пісню у своєму Інстаграмі.

Кліп на пісню переглянули понад 100 тисяч разів і він займає 12 сходинку серед популярних музичних відео на Youtube.

Після двох поспіль дуетів YAKTAK (Ярослав Карпук) презентував пісню “Не мовчи”, яку заспівав сам.

“Дуже часто мовчання вбиває відносини. Люди закриваються в собі, не думаючи про наслідки. Я написав про це пісню.


Тому, якщо Вам є що сказати важливій для Вас людині - не мовчіть, адже потрібно цінувати її тут і зараз”, - йдеться в описі пісні під відео, яке зібрало вже майже сто тисяч переглядів.

Нагадаємо, що минулого тижня “Сайт “Є” писав про дует Ярослава зі співачкою Mamarika (Анастасія Кочетова) та їх пісню “Лелека”.

На 18-му місці вкладці у тренді Youtube знаходиться нова робота виконавиці Kristonko під назвою “Bandera”.

“Написала я цю пісню о першій годині ночі приблизно. В голову прийшла ідея зробити щось таке, щоб взагалі не було схожим на ті пісні, які я раніше писала. Я захотіла бути не ніжною Христею, а Христиною, яка може показати і характер. Сіла за фортепіано - і тут намалювалися в голові слова «тіло ворога поляже в український чорнозем». Ця фраза так мені в’їлась в голову, що буквально за 10 хвилин я написала цілу пісню. Муза - вона така. І вийшов трек, який взагалі не схожий до попередніх. Я навіть сама спершу себе в ньому не впізнала. Але ж потрібно змінюватись? Правда ж?) вийшла пісня, яка наповнена енергією палкої української дівчини, вірою, силою. Гадаю, ця сила одразу відчувається через пісню”, - йдеться в описі під відео.

Гурт “Циферблат” презентував нову пісню.



«Пісня «Для Чого Ти Прийшла?» - роздуми про дитячі бажання та ранню самопожертвувану любов, яка літаргічним сном тягнеться крізь життя, непомітно руйнуючи все, що будуєш роками. Роз’ятрене минуле, зазвичай, навідується до тебе у найнеочікуваніших образах чи спогадах, занадто пізно відкриваючи тобі те, чого ти прагнув всередині увесь час свого існування.»

Співачка Kola випустила кліп на пісню “Листопад”.

“Знову однокадровий відос, бо Саша вміє це робити неймовірно.

Ця пісня для мене як насолода, через її гармонію, бо слова були написані мною про пережите. Я думаю, що кожна людина, яка кохала, відчувала цей стан закінчення відносин, він дійсно відчувається ніби в душі в тебе осінь, такий знаєте…приємний сум, чому приємний, тому що ми всі інколи любимо посумувати. Добре, що після цього суму в серці наступає знову весна, це баланс: в житті є і щасливі моменти і не дуже, головне, як до них ставитися”, - написала співачка під відео.

Дует RAPHAiL та KOVALEVSKiY утворився нещодавно. Спочатку Віктор (KOVALEVSKiY) працював у торгівлі, володів шоурумом, а Рафаїл (RAPHAiL) був барбером у власному барбершопі. Але, як зізнаються самі хлопці, це комерція, яка вбивала емоції. А вони все життя марили музикою, і зараз прийшли до того, що настав час залишити колишній спосіб життя і присвятити весь час улюбленій справі - створенню музики.

Нова пісня “Але але” потрапила у рейтинг популярних пісень застосунку Shazam в Україні цього тижня.

Chekson та Схожа випустили пісню “Жовтий князь”.

“Ми зі Схожою забабахали трек за мотивами найтемнішої книги в українській літературі - "Жовтого Князя" Василя Барки. В ній занадто багато паралелей з подіями, що відбуваються зараз, так багато етнокоду і історії. До того ж в цьому році виповнюється 60 років з моменту публікації твору, який я дуже рекомендую до ознайомлення всім. Ми наповнювали текст фразами із самої книги, а відео - символікою з неї”, - йдеться в описі пісні.

Молодий виконавець To Eternity, який став відомий завдяки пісні “Несмачний мед”, випустив пісню “Осінь”.

Також “Сайт “Є” вже писав, що відома телеведуча хмельничанка Леся Нікітюк випустила нову пісню, в якій цього разу заспівала про звільнення Херсону. При цьому вона зазначила, що повернення цього міста - це лише крок до відновлення територіальної цілісності України.

Пісня “Тільки Тільки” - це жартівлива кавер-версія відомої пісні Софії Ротару. У ній йдеться про те, що Сили оборони України звільнили Херсон, але українці на цьому не зупиняться. Потрібно повертати Донбас разом із Кримом та Луганськом. Але і цього мало. Треба, щоби на Кремлі був тризуб. І щоб росіяни назавжди запам’ятали, що зазіхати на територію України - це небезпечно для них.

26-річний Назар Ільчишен із Хмельницької області, який є учасником шоу “Голос країни-12” заспівав власну версію Церковного гімну України.

«Молитва за Україну» — урочиста пісня, відома також під назвою «Боже великий, єдиний, нам Україну храни» або як духовний гімн України. Написана в 1885 році. Автор музики Микола Лисенко, слів Олександр Кониський.

А завершує підбірку пісня, що стала хітом у Тік-тоці.

Пісню “Сила покаяння” записав блогер Пан Роман.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую